Mini diktafon u privjesku za ključeve - Pas + 8GB memorije + slušalice

Kod artikla: 09-098 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 100,84 U$
Cijena uklj. PDV 121,00 U$
- +

Opis proizvoda Mini diktafon u privjesku za ključeve - Pas + 8GB memorije + slušalice

Mini diktafon u privjesku za ključeve - Pas + 8GB memorije + slušalice. Automatsko prepoznavanje i snimanje zvuka. Špijunski snimač glasa skriven u igrački s 8 GB memorije za tajno snimanje zvuka i stereo slušalicama . Snimač zvuka - prijenosni, izgleda kao igračka - privjesak za psa. Snimač se napaja ili putem priloženog USB kabela ili putem punjive polimerne baterije od 400 mAh, koja kada je potpuno napunjena nudi kontinuirano snimanje glasa i zvukova do 70 sati u WAV formatu. Priložene slušalice mogu se koristiti za reprodukciju audio datoteka. Diskretno audio snimanje bilo gdje.

Špijunski glas (snimač zvuka) u privjesku za ključeve u obliku psa (privjesak)

diktafon u privjesku za psa

Zahvaljujući prijenosnom kompaktnom dizajnu, diktafon uvijek možete jednostavno pohraniti ili ga sakriti kao špijunski uređaj, na primjer u džep, tako da možete snimati tajne ili diskretne razgovore ili razne audio detalje. Snimač glasa je idealan mobilni snimač za snimanje zvukova na većim udaljenostima. Uređaj također nudi funkciju MP3 playera za vaše omiljene pjesme koje možete prenijeti na uređaj putem priloženog USB podatkovnog kabela.

Automatsko snimanje zvuka - počinje kada se otkrije povećana razina buke

diktafon u privjesku psa

Digitalni diktafon skriven u privjesku za ključeve od 8 GB interne memorije . Uređaj nudi 4 funkcije u jednom zvuku - snimanje zvuka, mp3 player, USB pogon, automatsko snimanje zvuka - počinje kada se otkrije povećana razina buke . To je inovativan uređaj koji kombinira elegantan dizajn i ujedno ugodan dizajn za korištenje svih njegovih funkcija. Digitalni diktafon skriven u privjesku za ključeve snima zvuk u vrhunskoj kvaliteti zahvaljujući smanjenju šuma i stoga je izvrstan dodatak za treninge, poslovne sastanke, poslovne i druge svrhe snimanja razgovora. Integrirana memorija od 8 GB pruža dovoljno prostora za pohranu dugotrajnih snimki glasa, također zahvaljujući ugrađenoj litij bateriji kapaciteta 400 mAh, koja će služiti za otprilike 70 sati neprekidnog snimanja.

mini špijunski snimač u privjesku za ključeve za pse

Funkcija detekcije zvuka je važna - automatsko snimanje počinje kada se snimi zvuk

Snimač služi i kao MP3 player zahvaljujući integriranoj memoriji na koju možete koristiti USB kabel za snimanje svojih omiljenih pjesama ili reproducirati snimljene razgovore, a zatim ih slušati preko slušalica. U integriranu memoriju od 8 GB moguće je učitati razne druge datoteke, tako da privjesak za ključeve obavlja i klasičnu funkciju prijenosnog USB flash pogona. Zahvaljujući svojim minijaturnim dimenzijama, mini diktafon je prijenosni i praktičan uređaj za snimanje koji se može koristiti u raznim životnim situacijama, kada je potreban i neupadljiv način snimanja zvuka.

skriveni diktafon u glasovnom zapisu privjeska za ključeve

Značajke:

Pokrenite snimanje jednim dodirom
Snimač glasa
Funkcija automatskog snimanja u slučaju detekcije zvuka
MP3, WMA i WAV player
USB flash pogon s 8 GB interne memorije
Stereo slušalice

Specifikacija:

Format audio snimanja: WAV
Kvaliteta zvuka: 192KBPS
Značajke: audio snimanje jednim dodirom, automatsko audio snimanje, mp3 player
Interna memorija: 8GB
Napajanje: ugrađena punjiva litijska baterija 400mAh
Vrijeme snimanja (trajanje baterije): do 70 sati
Podržani formati za reprodukciju: mp3, wav, wma
Dimenzije: 60x43x35mm

Sadržaj paketa:

1x digitalni diktafon
1x slušalice
1x USB kabel
1x čipka
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi