Naočale s Wifi HD kamerom - strujanje putem aplikacije na mobilnom telefonu

Kod artikla: 10-119 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 124,66 U$
Cijena uklj. PDV 149,60 U$
- +

Opis proizvoda Naočale s Wifi HD kamerom - strujanje putem aplikacije na mobilnom telefonu

Naočale s Wifi HD kamerom - strujanje putem aplikacije na mobilnom telefonu. Elegantne HD sunčane naočale s visokokvalitetnom slikom - idealan uređaj za video i audio snimanje gdje god se nalazili. Wifi HD kamera u sunčanim naočalama s podrškom za microSD karticu do 64 GB i live streaming putem interneta. Ako trebate snimiti intervju, sastanak ili jednostavno zabilježiti svoj odmor ili razne sportove, ove su naočale za HD kameru baš za vas.

Elegantne HD sunčane naočale s visokokvalitetnom slikom i UŽIVO prijenosom putem interneta.

Wifi naočale se mogu spojiti na usmjerivač ili ih možete povezati s mobilnim telefonom i tabletom nakon kreiranja pristupne točke . S internetskim streamingom uživo četiri korisnika mogu se spojiti na vaše naočale i gledati vaš prijenos bilo gdje u svijetu. Prednost sunčanih naočala je što možete uhvatiti točno ono što vidite, pa čak i slobodnim rukama, što je korisno posebno za sport ili odmor, a pritom ste zaštićeni od sunca. Naočale s kamerom kontroliraju se putem aplikacije P2PLiveCam putem lokalne wifi mreže nakon uparivanja s vašim mobilnim telefonom ili tabletom. Aplikacija podržava i Android i iOS, a možete je preuzeti na Google Play ili iTunes. Druga mogućnost je povezivanje putem lokalne wifi mreže na prijenosno računalo ili računalo. Nema ništa lakše i praktičnije od ove kamere ugrađene u naočale. Snimak kamere pohranjuje se izravno na microSD karticu u sunčanim naočalama do 64 GB (nisu uključene).

Sunčane naočale s hd wifi kamerom

Nakon uparivanja s telefonom ili tabletom, možete promijeniti postavku kamkordera ili foto kamere. Možete odabrati video u HD 1080x720P pri 25fps ili 640x480P pri 25fps. Snimljeni video zapisi spremaju se na microSD karticu u ASF formatu, a u AVI formatu kada se snimaju putem lokalne wifi mreže ili putem interneta. Možete reproducirati snimljene datoteke s kartice koristeći VLCPlayer ili SMPlayer koji se može besplatno preuzeti. Naočale možete koristiti i kao sigurnosnu kameru. Samo ih postavite na način da leća može pratiti traženo područje i postaviti detekciju pokreta kroz aplikaciju. Alarm će vas obavijestiti o detekciji pokreta video porukom, a zapis će biti pohranjen na microSD karticu , a zatim možete preuzeti datoteke na svoj mobilni telefon. Detekcija pokreta je učinkovita do 6m. Video prijenos uživo i video snimanje su sa zvukom. Mikrofon može snimati zvuk do 4m. Aplikacija također ima značajku cikličkog snimanja koja će vam omogućiti da automatski uklonite najstarije datoteke i snimite nove kada je kartica puna.

Wifi hd kamera u sunčanim naočalama

Kada koristite microSD karticu od 64 GB, možete snimiti do 64 sata HD videa s rezolucijom 1280x720P. Ugrađena baterija ima kapacitet od 250mAh i omogućuje snimanje 25 minuta po jednom punjenju. Naočale se također mogu spojiti na powerbank, što vam omogućuje da produžite vrijeme snimanja videa u skladu s kapacitetom priključene vanjske baterije (na primjer, snaga od 2500 mAh je za vrijeme snimanja do 4 sata). Kamera u sunčanim naočalama također se može spojiti na trajno napajanje putem USB adaptera. Objektiv ima kut gledanja od 120º što vam omogućuje praćenje velikih površina.  

Na vašim naočalama nalazi se i jedna moćna LED dioda koja će vam omogućiti orijentaciju čak i u mraku. Ovu praktičnu rasvjetu sigurno ćete cijeniti u mnogim situacijama.


Značajke:

Wifi kamera skrivena u naočalama
Snimanje uz mogućnost LIVE streaminga putem interneta
Detekcija pokreta i slanje alarmnih poruka.
Koristi microSD kartice do 64GB
Mogućnost napajanja putem powerbanka
WiFi veza putem lokalne mreže ili veze s usmjerivačem

Tehnički podaci:

Rezolucija videa: 1280x720P pri 25fps, 640x480 pri 25fps
Zvuk: snimanje zvuka do 5m
Format snimanja videa: AFS/AVI
Memorija: microSD kartica do 64 GB
Objektiv: CMOS od 2 mega piksela
Kut gledanja: 120º
Priključak: USB
Internet veza: da
Broj prijenosnih veza pod naponom: 4 korisnika
Radna temperatura: -20 do +60

Sadržaj paketa:

1x WiFi naočale s kamerom
1x USB kabel
1x instalacijski CD
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi