P2P WiFi kamera u USB disku s FULL HD + detekcija pokreta + podrška od 128 GB

Kod artikla: 10-634 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 137,50 U$
Cijena uklj. PDV 165,00 U$
- +

Opis proizvoda P2P WiFi kamera u USB disku s FULL HD + detekcija pokreta + podrška od 128 GB

P2P WiFi kamera u USB pogonu s FULL HD + detekcijom pokreta + podrškom od 128 GB s podrškom za daljinski nadzor i baterijom od 3,7 V 700 mah. Mini wifi kamera s detekcijom pokreta u USB ključu. Ova kamera služi za praćenje online slike na vašem mobitelu gdje god se nalazili. Ima Full HD video rezoluciju (1920x1080px) i gledanje LIVE streama .

Upravljanje ovom mini kamerom potpuno je jednostavno – jednom tipkom. Sve što trebate učiniti je upariti Wi-Fi kameru s kućnom Wi-Fi mrežom i gledati prijenos uživo s objektiva kamere putem aplikacije koja se može preuzeti za Android i iPhone telefone. USB flash pogon s kamerom služi ne samo za prijenos vaših podataka, već i za mogućnost nenametljivog snimanja videa sa zvukom gdje god vam je potrebno.

FULL HD s Wifi P2P kamerom na USB disku

Snimanje sa zvukom moguće je na memorijsku karticu s max. podrška do 128 GB. Snimke možete snimati kontinuirano ili kada se detektira pokret, snimanje je moguće i tijekom punjenja. Želite li osigurati svoj dom, ured, skladište ili nadzirati svoje dijete, ova mini Wi-Fi kamera s detekcijom pokreta u USB ključu odličan je izbor. Neupadljiva je, minijaturnih je dimenzija, lako je prenosiva, a glavna prednost je što se radi o skrivenoj Wi-Fi kameri koja ujedno služi i kao sigurnosna kamera za osiguranje vašeg doma.

Snimanje sa zvukom - kamera u usb ključu

Ova džepna mini kamera može biti korisna za diskretno snimanje predavanja u školi, skriveno snimanje postupka ili za otkrivanje lopova u uredu. Osim modernog dizajna , ova bljeskalica s kamerom ima i mogućnost automatskog pokretanja snimanja pri detekciji pokreta ili mogućnost daljinskog upravljanja ugrađenom kamerom iz mobilne aplikacije.

Prije uporabe, USB pogon prvo je potrebno napuniti spajanjem na računalo ili mrežni USB adapter i umetanjem mikro SD kartice u njega. Instalirajte aplikaciju "HDlivecam" koja je dostupna za besplatno preuzimanje iz Trgovine Play (Android) ili AppStore (iOS) i imat ćete pristup potpunom podešavanju ugrađene WiFi kamere. USB flash memorija s kamerom ima funkciju detekcije pokreta , tj. čim uređaj detektira pokret, upozorava vas notifikacijom i kreira video zapis.

p2p wifi kamera u USB flash disku daljinski nadzor

Da biste preuzeli dobivene podatke, samo spojite flash pogon na USB priključak vašeg računala, gdje će se pojaviti kao obični prijenosni disk. Nakon toga možete izvršiti sve potrebne radnje s učitanim datotekama (brisanje, kopiranje, premještanje, reprodukcija). USB flash pogon s kamerom također se može koristiti bez potrebe za instaliranjem mobilne aplikacije, pomicanjem klizne tipke u odgovarajući položaj, uređaj će tada početi snimati video. Kako biste gledali samo live video stream putem mobilne aplikacije bez potrebe za spremanjem snimaka, nije potrebno umetanje SD memorijske kartice.

kamera na usb disku jednostavno upravljanje jednim gumbom

Značajke:

Full HD 1920x1080p video kamera
Započnite snimanje kada se detektira pokret
Video snimanje s detekcijom pokreta
Bežično daljinsko video snimanje putem APP-a
Prijenos video zapisa uživo na pametnom telefonu
Snimanje video zapisa u petlji
Datum i vrijeme se automatski sinkroniziraju
Simultani video uživo na mobitelu
Reprodukcija videa na mobitelu
Jedno klizno dugme
Podrška za TF (Micro SD) karticu, maks. 128 GB


Tehnički podaci:

Rezolucija: 1920 x 1080p
Veličina video datoteke: oko 1MB-40MB po minuti
Napajanje: 3,7V 700mah litij-ionska polimer baterija
Trajanje baterije: Vrijeme rada videa do 120 minuta
Video reprodukcija: reprodukcija na računalu ili mobitelu
Dodatne značajke: obavijest o kretanju
Uživo prijenos
Bežična veza (wifi, AP podrška i daljinsko promatranje)
Podrška za TF karticu: Maksimalno 128 GB
Dimenzije: 89 x 29 x 10,5 mm
Težina: 36 g

Sadržaj paketa:

1x USB flash pogon
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi