Parking auto set - AHD 7" LCD monitor + 2x kamera sa 18 IR LED

Kod artikla: 19-046 Imam pitanje
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 225,50 U$
Cijena uklj. PDV 270,60 U$ 316,80 U$
- +

Opis proizvoda Parking auto set - AHD 7" LCD monitor + 2x kamera sa 18 IR LED

AHD 7" LCD monitor + 2x 18 IR LED kamera ima široku primjenu zbog monitora s 3x AHD ulaza. Zahvaljujući AHD 1024x600p rezoluciji monitora i kamere, vidjet ćete sve detalje jasno i oštro. AHD kamera pobrinut će se za kvalitetnu sliku ne samo tijekom dana, već ćete s 18 IR LED dioda dobro vidjeti pri vožnji unatrag i noću.Veličina LCD zaslona određuje ovaj set kao idealnog pomoćnika pri vožnji unatrag.

Imate mogućnost povezivanja do 3 kamere za vožnju unatrag, što ćete posebno cijeniti kod ugradnje na veća motorna vozila gdje trebate više pogleda iz različitih kutova. Zahvaljujući ovom sustavu, točno ćete znati što se događa iza ili oko vozila. Ovaj set uključuje 7" LCD monitor + 2x IR kameru za noćno gledanje + 2x 20m kabel za povezivanje kamere s monitorom (može se spojiti još jedna kamera). Ovaj set ima široku upotrebu. Pogodan je za kombi, minibus , kamp prikolice, autobusi, kamioni, poluprikolice, poljoprivredna ili građevinska mehanizacija i druga vozila IP zaštita kamere je do IP 66 što znači da je vodootporna, otporna na prašinu i oštećenja.

Prvi set za vožnju unatrag na tržištu s AHD rezolucijom 1024x600p i 7" LCD monitorom s mogućnošću povezivanja do 3 AHD kamere s IR Night Vision.

Zahvaljujući AHD rezoluciji monitora i kamere vidjet ćete sve detalje jasno i oštro.

Ahd set za smeće za kamere za autobuse

Monitor uključuje OSD izbornik koji vam omogućuje podešavanje oštrine, svjetline, kontrasta, a također vam omogućuje rotiranje i refleksiju slike za realističan prikaz desne i lijeve strane. Daljinski upravljač olakšava upravljanje funkcijama. Također uključuje par ugrađenih zvučnika i 1024x600px razlučivost zaslona 16:9. Svaka kamera ima svoj kanal, a pojedine kamere se prebacuju određenim tipkama izravno na monitoru ili putem daljinskog upravljača. LCD monitor omogućuje vam da povežete potrebnu kameru sa svjetlima za vožnju unatrag pomoću sklopnog kruga, omogućujući vam da se automatski prebacite na odabranu kameru koja se pojavljuje na monitoru prilikom vožnje unatrag. LCD monitor možete spojiti na kamere na različite načine, na primjer za uključivanje pri vožnji unatrag ili prilikom pokretanja vozila. Kut kamere je podesiv. Monitor s kamerom opremljen je podesivim nosačem koji možete pričvrstiti na potrebno mjesto. Uključen je i vizir za sunce, koji jamči jasnu sliku i bez odsjaja.

Ahd lcd monitor i word kamera

U slučaju da trebate montirati monitor na drugačiji način nego pomoću nosača (ono što je uključeno u paket), u našoj ponudi možete pronaći još tri vrste stalka koji vam omogućuju da svoj monitor pričvrstite na npr. vjetrobran ili gdje je potrebna. U slučaju da trebate staviti kameru na prikolicu koja se može skinuti s automobila ili kamiona, u našoj e-trgovini možete kupiti spojni kabel kamere za vožnju unatrag za prikolice i poluprikolice. To osigurava jednostavno odvajanje sustava za vožnju unatrag i ponovno spajanje.

Značajke:

AHD 7" LCD monitor
Mogu se spojiti do 3 kamere
Noćni vid unutar 10m
Kut gledanja kamere 150°
OSD izbornik s daljinskim upravljačem
Rezolucija zaslona 1024x600px

Tehničke specifikacije monitora:

7" LCD monitor
Sustav: PAL/NTSC
Omjer stranica: 16:9
Rezolucija monitora: 1024 x 600
Ulazi: 3x AV
Kontrast: 300:1
Podesivo: svjetlina, kontrast, boja
Napajanje: DC 12V-24V
Potrošnja energije: 5W
Radna temperatura: -10ºC do 60ºC
Temperatura skladištenja: -20ºC do 70ºC

Specifikacije kamere:

Senzor slike: MIX SONY225 CMOS 1/3"
Rezolucija: HD 1024x600
Sustav: PAL/NTSC
Minimalna rasvjeta: 0,1 LUX
IR noćni vid: da 18 IR LED dioda
Udaljenost noćnog vida: 10 m
Kut gledanja: 150°
IP stupanj zaštite: IP 66 vodootporan, otporan na prašinu, otporan na oštećenja
Potrošnja energije: 3W
Radna temperatura: -20 do 70°C
DC napajanje: 12V-24V

Sadržaj paketa:

1x 7" AHD LCD monitor
2x AHD kamera za vožnju unatrag
2x priključni kabel 20m
1x daljinski upravljač
1x Štitnik za sunce
1x nosač za montažu monitora
2x nosač za montažu kamere
3x kabel za napajanje
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi