Powerbank baterija kapaciteta 2000mAh

Kod artikla: 11-225 Imam pitanje
novi Powerbank baterija kapaciteta 2000mAh
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 17,41 U$
Cijena uklj. PDV 20,90 U$ 33,00 U$
- +

Opis proizvoda Powerbank baterija kapaciteta 2000mAh

Powerbank baterija kapaciteta 2000mAh i Litij-ionska baterija - moćan punjač i vanjska baterija modernog i elegantnog izgleda. Ima minijaturnu veličinu i težinu što ga čini idealnim za nošenje u džepu. Baterija je dizajnirana za punjenje vašeg iPoda, iPhonea, mobilnih telefona, tableta, MP3 playera, GPS uređaja i još mnogo toga. Snažan punjač i vanjska baterija modernog i elegantnog dizajna. Zahvaljujući kapacitetu baterije od 2000 mAh, puni bateriju trenutnog pametnog telefona 1,5x. Izlazna snaga USB porta je 1A. Potpuno vrijeme punjenja powerbanka je 2-3 sata. Razinu napunjenosti baterije označavaju četiri LED diode, tako da se nikada ne dogodi da se vaš POWERBANK isprazni, a vi za to nećete znati.

Vanjska baterija opremljena je pametnim čipovima kako bi se osigurala njegova zaštita od prenapona, pregrijavanja, prekomjernog punjenja i potpunog pražnjenja. Upotreba je vrlo jednostavna. Samo povežite svoj uređaj putem USB kabela na vanjsku bateriju i uključite. Nakon punjenja, odspojite USB kabel uređaja i vanjska baterija će se nakon nekoliko sekundi automatski isključiti.

MOĆNA BANKA

Uređaj uključuje LED diodu koja se može koristiti kao svjetiljka kada se uređaj ne puni. Kada je baterija potpuno napunjena, ova LED lampica može trajno svijetliti nekoliko tjedana. Powerbank je idealan za festivale, kampiranje, putovanja, putovanja u inozemstvo ili kao izvor napajanja u nuždi za užurbane dane kada konvencionalne baterije u vašem uređaju jednostavno ne mogu pratiti vaše zahtjeve. Baterija će puniti gotovo svaki prijenosni uređaj s priključcima USB mini/micro USB. Uređaj se lako puni pomoću USB kabela, bilo putem računala ili iz električne utičnice.

Značajke:

Zaštita od prenapona, pregrijavanja, prekomjernog punjenja i dubokog pražnjenja
Minijaturna veličina i težina baterije
LED indikator pražnjenja vanjske baterije
Otprilike 1,5 puta više napunjenosti od trenutnog mobilnog telefona
LED dioda za rasvjetu u nuždi
Vrlo lagana samo 75 grama

Tehnički podaci:
Vrsta baterije: Li-ion
Izlaz: 5V / 1A
Ulaz: 5V / 1A
Kapacitet: 2000 mAh
Potpuno vrijeme punjenja: 2-3 sata
Životni vijek: 500 ciklusa punjenja
Radna temperatura: -20°C do +50°C
Zaštita od prenapona: da
Zaštita od pregrijavanja: da
Zaštita od prekomjernog punjenja: da
Potpuna zaštita od pražnjenja: da
Dimenzije: 71 * 33 * 19 mm
Težina: 75 g

Sadržaj:

1x vanjska baterija 2000mAh
1x USB kabel

Komentari

Ostali proizvodi