Prevoditelj jezika u stvarnom vremenu - Supreme BTLT 160 slušalica

Kod artikla: 70-015 Imam pitanje
Proizvođač VRHOVNI
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 128,34 U$
Cijena uklj. PDV 154,00 U$
- +

Opis proizvoda Prevoditelj jezika u stvarnom vremenu - Supreme BTLT 160 slušalica

Bežični prevoditelj na 33 različita jezika u stvarnom vremenu Supreme BTLT 160 - Bluetooth veza slušalica (slušalica) sa pametnim telefonom . Prevoditelj za slušalice koji se može koristiti online ili offline . Supreme BTLT160 prevoditelj je kompaktan prevoditelj koji se može primijeniti i koristiti kao slušalice. Inteligentni prevoditelj govora podržava 33 jezika, kao što su engleski, kineski i arapski, uključujući slovački i češki . Možete koristiti različite funkcije spajanjem na namjensku aplikaciju za pametne telefone, a možete koristiti 8 načina, kao što je "FACE TO FACE MODE" , koji prevodi glas i tekst na pametnom telefonu kada razgovarate s slušalicom, i "MEETING MODE" , koji čuva povijest za pregled konferencije.

Supreme BTLT160 - slušalice za prevoditelj glasa, praktičan digitalni tumač, trenutni i jednostavan prijevod na 33 jezika!

Putni džepni prevoditelj ima mini kompaktne dimenzije od oko 68 mm x 18 mm x 25 mm, a težina je samo 8,6 g. Ima bateriju kapaciteta 90 mAh uz kontinuirani rad do 5 sati , punjenje baterije traje oko 2 sata. Namjenska aplikacija kompatibilna je s iOS i Android uređajima . Govorite sve jezike pomoću ovog prevoditelja jezika u stvarnom vremenu koji može prevesti govorne jezike na vaš materinji jezik i obrnuto. Uz Cloud, prateću mobilnu aplikaciju za Android i iOS i dvokanalni Bluetooth 5.0 slušalicu , to je uistinu izvrsno tehnološko iskustvo.
bluetooth prevoditelj

Volite putovanja, rad u inozemstvu ili želite učiti nove jezike? Imamo savršeno rješenje za vas - prijenosnu slušalicu Supreme , jednostavan uređaj koji prevodi vaše razgovore u stvarnom vremenu! Umetanjem slušalice u uho možete razumjeti svakoga tko govori gotovo bilo koji jezik. Ako dvije osobe koriste ovaj uređaj, mogu razgovarati zajedno čak i ako nijedna od njih ne zna zajednički jezik. Ova platforma radi u oblaku, ali su na raspolaganju Bluetooth V.4.2 slušalice koje poboljšavaju iskustvo i podržavaju dvosmjernu komunikaciju s prijevodnom aplikacijom . Prevedeni zvuk možete poslati na slušalice. Velika prednost korištenja ovih slušalica je fleksibilnost koju nude usluge prevođenja. Ovaj sustav možete koristiti za pokretanje rasprave s grupom ljudi. Svaka osoba može imati prijevod na drugačiji jezik, s usmjeravanjem kroz vlastite slušalice.

bežični prevoditelj

Ako trebate glasovni prijevod u stvarnom vremenu, dostupna su vam 33 jezika . Ako se želite prebaciti na tipkanje teksta, ukupan broj jezika će se povećati na 59 . Izbor jezika se stalno povećava. Vidjet ćete nakon isprobavanja ovog sustava da radi nevjerojatno dobro. Čak i u bučnom okruženju, prevoditelj neće imati problema s prepoznavanjem, tumačenjem i prevođenjem različitih jezika. Čini se da je budućnost već došla i ništa vas ne sprječava da razgovarate s drugom osobom uživo u stvarnom vremenu ravno u uho.

jezični prevoditelj

Jednostavan za korištenje

Ovaj bežični Bluetooth prevoditelj radi s iOS i Android kompatibilnom aplikacijom koja prevodi svaki razgovor umjesto vas, uključujući verbalne i vizualne elemente, kada je spojen. Osim toga, slušalice se mogu koristiti za izravno primanje poziva.

prevoditelj u slušalici

Praktičan dizajn - udoban za nošenje

Supreme slušalica nije samo odlična slušalica za prijevod, već također pruža jasne i čiste telefonske pozive. Dizajn je mekan i lagan, ugodan za vaše uho. Baterija traje do 5 sati i lako se puni.

prevoditelj u stvarnom vremenu

33 jezika za prevođenje u stvarnom vremenu - 59 jezika u tekstualnom obliku

Glasovni prijevod u stvarnom vremenu, dostupna su vam 33 jezika, a više će se postupno dodavati. Ako se želite prebaciti na tipkanje teksta, ukupan broj jezika će se povećati na 59.

Jezici prijevoda: arapski, kineski (mandarinski), kineski (kantonski), češki , danski, nizozemski, engleski (Australija), engleski (Kanada), engleski (Ujedinjeno Kraljevstvo), engleski (Sjedinjene Američke Države), finski, francuski, njemački, grčki, hebrejski, hindski, mađarski, indonezijski, talijanski, japanski, korejski, Poljski, portugalski (Brazil), portugalski (Portugal), rumunjski, ruski, slovački, španjolski (Španjolska), španjolski (Sjedinjene Američke Države), švedski, tajlandski, turski i još mnogo toga...


Vrhunski Bluetooth prevoditelj - 6 glavnih načina i 2 dodatna načina

prevoditelj 33 jezika
bežični prevoditelj jezika

Način rada licem u lice: komunicirajte u stvarnom vremenu s ljudima koje sretnete na putu, svi govore i čuju na svom jeziku.
Način sastanka: komunicirajte u stvarnom vremenu s ljudima na sastanku, konferenciji ili seminaru, svi govore i čuju na svom jeziku.
Način izravnog razgovora: komunicirajte u stvarnom vremenu s drugom osobom bilo gdje, svi govore i slušaju na svom jeziku.
Način grupnog razgovora: komunicirajte u stvarnom vremenu s grupom ljudi iz različitih mjesta, svaki od njih govori i sluša na svom jeziku.

Način emitiranja: razgovarajte s grupom ljudi, domaćin govori na svom jeziku, svaka publika može čuti na svom jeziku.
Način učenja jezika: vježbajte i učite jezike uz vrhunski glasovni prevoditelj.
Izvanmrežni način rada - tekstualne poruke: za unos teksta i prevođenje na željeni jezik.
Izvanmrežni način rada - foto kamera: snimite fotografiju s tekstovima i uređaj će je odmah prevesti na željeni jezik.

slušalica prevoditelj

Tehnički podaci:
Model: BTLT-160
Bluetooth verzija: V 5.0, domet 10 metara
Podržani Bluetooth profil: HEP, A2DP, HSP, AVRCP
Vrsta ulaza/izlaza: USB 2.0 mini, Micro USB * 1, MIC * 1
Ugrađena baterija: Li-Polymer baterija 90mAh
Vrijeme punjenja: 2 sata, DC 5V
Vrijeme pripravnosti: 120 sati
Neprekidno radno vrijeme: 5 sati
Mikrofon: da, ugrađen
Zvučnik: zvučnik sa zavojnicom od 8 mm
Ručne tipke: tipka za uključivanje, tipka za govor, tipke za glasnoću +/-.
Dodirna tipka
Kompatibilni operativni sustav (za APP): Android 5.0+, IOS 10.0+
Dostupne boje: crna
Površinska obrada: gumeni premaz
Dimenzije proizvoda: 68 x 18 x 25 mm
Težina proizvoda (bez pribora): 8,6 g

Paket sadrži:

1x Prevoditelj za slušalice
1x USB kabel za punjenje
3x Zamjenski silikonski poklopac za slušalice
1x Korisnički priručnik

Komentari

Ostali proizvodi