Profesionalni DVR za 32 kamere - Hybrid, HD, Internet, VGA

Kod artikla: 41-009 Imam pitanje
Proizvođač X Vizija
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 1.374,09 U$
Cijena uklj. PDV 1.648,90 U$
- +

Opis proizvoda Profesionalni DVR za 32 kamere - Hybrid, HD, Internet, VGA

Profesionalni DVR za 32 kamere - jedinstveni proizvodi u trgovini za nadzor po najboljoj cijeni. Internetski prodavač s certifikatom ISO EN 9001:2008. DVR za 32 kamere po konkurentnoj cijeni i visokoj kvaliteti slike u Full HD rezoluciji. Visoke performanse osiguravaju 2 procesora. Snimač ima unutarnji kapacitet do 24TB. Ovaj moćni hibridni DVR sposoban je snimati do 32 kamere - 16 analognih i 16 IP, s razlučivosti do 1080p full HD. DVR je opremljen s dva moćna procesora koji osiguravaju visoke performanse i super brz daljinski nadzor. Na raspolaganju ima do 24 TB internog kapaciteta , a također 4 vanjska eSATA pogona mogu se spojiti na snimač, s ukupnim kapacitetom pohrane do 36 TB.

Ima VGA, BNC i HDMI izlaz visoke rezolucije i svi izlazi mogu raditi istovremeno (za više monitora). Izlaz je do 1080p.

Analogne kamere snimaju se u punoj D1 (704x576) rezoluciji iu stvarnom vremenu, zajedno sa audio zapisom za svaku kameru. IP kamere se snimaju u rezolucijama do 1080p što je full HD. 16 kamera može snimati u D1 rezoluciji u stvarnom vremenu, 8 kamera na 720p, ili 4 na 1080p.

Sigurnosno kopiranje je brzo i jednostavno zahvaljujući ugrađenom USB priključku za spajanje na USB tvrdi disk ili USB ključ.

Dual Stream internet i mrežno povezivanje su standardne, kao što je gledanje uživo putem Androida, iOS-a (iPhone/iPad) i mobilnih telefona sa sustavom Windows.

IPhone / iPad i Android aplikacije omogućuju napredne značajke koje vam omogućuju pregled kamere, reprodukciju, konfiguraciju DVR-a i primanje PUSH VIDEO, to znači da će vas DVR upozoriti kada se detektira pokret. Kada dobijete obavijest na telefonu, samo pritisnite jednu tipku i aplikacija počinje reproducirati zapis koji je izazvao alarm.

Na DVR snimač možete se spojiti sa svog Windows računala, omogućujući više gledanja i DVR reprodukcije i sigurnosne kopije snimaka.

Za jednostavno rukovanje i postavljanje, DVR ima GUI na zaslonu i njime se može upravljati na prednjoj ploči, daljinskim upravljačem ili mišem (opcionalno).

DVR za 32 kamere, Hybrid, HD, Internet, VGA, HDMI

Tehničke specifikacije:

Video / audio ulazi: 16 analognih ulaza za kameru, 16 audio ulaza
Alarmni ulazi/izlazi: 16/1
Rekord kompresije: H264
Snimanje / Rezolucija: 400 fps/704x576, 200 fps/1280x720, 100 fps/1920x1080
Načini snimanja: Alarm / Detekcija pokreta, kontinuirano, planirano
Maksimalni kapacitet snimanja: 24 TB

DVR za 32 kamere, Hybrid, HD, Internet, VGA, HDMI
Multi play 16 kamera
Metode sigurnosnog kopiranja: USB Flash Drive, DVD (opcionalno), eSATA, Mreža / Internet
Monitor - Izlazi: VGA, HDMI
Spot Monitor izlazi: BNC
Kontrole: prednja ploča, IR daljinski upravljač, USB miš (opcionalno)
Mreža / Internet: da
Mreža/Internet: S računala sa sustavom Windows ili Mac: Live View, PTZ kontrola Multi-site/DVR, audio, reprodukcija, sigurnosna kopija, slike, konfiguracija, dvosmjerni audio, video push.
Za Android: Live View, audio, reprodukcija, slike, PTZ, 2-smjerni audio, sigurnosna kopija, kontrola na više lokacija/DVR, Push Video.
Za iPhone / iPad: upozorenje putem e-pošte, Live View, audio, reprodukcija, slike, PTZ, dvosmjerni zvuk, postavke sigurnosne kopije.
Od Blackberry upozorenja e-poštom, Live View slika, PTZ kontrole više lokacija/DVR-a.
Iz Windows Mobile: Live View, PTZ kontrola na više lokacija/DVR, e-mail upozorenja, audio, reprodukcija, sigurnosna kopija, postavke.
Napomena E-mail: Da (sa slikama)
Značajke CMS softvera: gledanje uživo, reprodukcija, sigurnosna kopija, konfiguracija, detekcija pokreta alarma / upozorenja, PTZ kontrola, Emap kompatibilan sa: XPR6A, XPR12A i XPR20A
Ostale značajke: PTZ (Speed ​​Dome) kontrola - max. 8 korisnika, POS, E-SATA
Dimenzije proizvoda (Š - vh u mm): 440x89x460
Težina (kg): 6 bez HHD
Dimenzije isporuke (Š - vh u mm): 540x240x545
Težina isporuke (kg): 9,4
Radni napon: 100-240 V AC

Komentari

Ostali proizvodi