Špijunska HD kamera savršeno skrivena u naočalama + rezervna baterija

Kod artikla: 10-116 Imam pitanje
TOP Špijunska HD kamera savršeno skrivena u naočalama + rezervna baterija
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 146,66 U$
Cijena uklj. PDV 176,00 U$
- +

Opis proizvoda Špijunska HD kamera savršeno skrivena u naočalama + rezervna baterija

Špijunska HD kamera savršeno skrivena u naočalama + dodatna rezervna baterija imaju moderan dizajn i praktičnu upotrebu. Ako biste pokušali pronaći kameru u naočalama, nećete je pronaći, čak ni da ste špijunski stručnjak. Naočale ne izgledaju kao da imaju ugrađenu kameru. Nema vidljive leće ili mini rupice za leću.

Kamera je integrirana u okvir i snima kroz jednosmjernu prozirnu plastiku što je čini neupadljivom. Kamera nije vidljiva golim okom niti pod bilo kojim kutom, niti s pozadinskim osvjetljenjem. Upravljanje je prilično jednostavno putem jedne tipke, koja se nalazi na unutarnjoj strani okvira i također je dizajnirana da bude neprimjetna. Ove špijunske naočale imaju savršenu kamuflažu. Slika se snima u HD rezoluciji 1280 x 720p pri 30fps na microSD karticu do maksimalno 32 GB.

Špijunske hd naočale

Baterija kapaciteta 260 mAh ugrađena je na desnoj strani okvira. Jedna baterija ima vijek trajanja do 1,5 sati snimanja. Snimak se sprema nakon 10 minuta i ima 1 GB. Na karticu od 32 GB može se pohraniti do 5 sati snimanja. Kada punite bateriju, uklonite desnu stranu okvira i spojite je preko mini 8-pinskog USB-a na punjač. Velika prednost je što paket uključuje jednu rezervnu ruku s baterijom koju možete spojiti na naočale, dok se druga baterija puni. To vam omogućuje kontinuirano snimanje videa. Cijenit ćete funkciju punjenja baterije putem POWERBANK koja će vam osigurati da uvijek imate napunjenu bateriju pri ruci.

Špijunska hd kamera zamjenjuje bateriju

Sa špijunskim naočalama snimate točno ono što možete vidjeti dok su vam ruke slobodne. HD naočale idealan su izbor ako trebate nenametljivo snimiti sastanak ili u raznim drugim situacijama pratiti mjesta i ostati neprimjetni. Naočale imaju široku primjenu jer se mogu koristiti na primjer na odmoru, koncertu ili ako želite zabilježiti druga iskustva. Nakon spajanja HD naočala na računalo radi kao čitač kartica i možete preuzeti snimljene video zapise i fotografije na svoje računalo ili laptop.

Značajke:

  • Naočale savršeno kamufliraju ugrađenu HD špijunsku kameru
  • HD rezolucija 1280 x 720p pri frekvenciji od 30 fps
  • Korištenje microSD kartice do 32GB
  • 2x rezervna ruka s baterijom 260 mAh

Tehnički podaci:

Rezolucija videa: 1280 x 720
Brzina kadrova videa: 30 fps
Video format: AVI
Rezolucija objektiva: 5 Mpix
Format 16:9
Baterija: 2 x 260 mAh
Trajanje baterije: do 1,5 sati snimanja (dvije baterije do 3 sata snimanja)
Napajanje: DC-5V
Kabel za napajanje: mini 8Pin USB
Memorijske kartice: microSD kartica do 32 GB
Radna temperatura: od 0°C do 60°C

Sadržaj:

1x naočale s HD kamerom
1x Mini 8Pin USB kabel
2x rezervna ruka s baterijom
1x Redukcija za USB kabel za punjenje
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi