Špijunski SET - Mini rupica kamera Full HD WiFi/P2P s fokusom na tekst + špijunska slušalica

Kod artikla: 10-644 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 247,50 U$
Cijena uklj. PDV 297,00 U$ 396,00 U$
- +

Opis proizvoda Špijunski SET - Mini rupica kamera Full HD WiFi/P2P s fokusom na tekst + špijunska slušalica

Spy SET - Mini pinhole kamera Full HD WiFi/P2P s prijenosom uživo preko interneta sa zaslonom na mobilnom telefonu s fokusom na tekst + špijunska slušalica (nevidljiva slušalica). Špijunski uređaj sadrži ugrađenu li-on bateriju od 1500 mAh i špijunsku slušalicu, koja vam omogućuje gledanje snimke u stvarnom vremenu, a istovremeno možete primati upute od druge osobe kroz špijunsku slušalicu u uhu potpuno neprimjetno .

Ovaj set nudi jedinstvenu priliku da snimite različite prostore, objekte ili tekst na papiru pomoću FULL HD pinhole kamere, a da okolina to ne primijeti, a da istovremeno komunicirate s osobom telefonom putem Spy slušalice. Sva komunikacija odvija se putem P2P interneta, tako da je moguće pratiti kameru i komunicirati putem špijunske slušalice bez ograničenja udaljenosti (jedini uvjet je internetska veza) putem aplikacije (iOS/Android) na mobitelu . U uređaju nije potrebna SIM kartica.

SET uključuje rupicu kameru i najbolju bežičnu špijunsku slušalicu
koji radi samo preko jedne aplikacije, uparite ga s telefonom putem wifi-ja (ne bluetootha)

Kamera ima mogućnost fokusiranja leće, što je izvrsno, primjerice, tijekom ispita kada treba fokusirati tekst na papiru. Fotoaparat možete fokusirati okretanjem mini objektiva. Ova kamera je dizajnirana za snimanje teksta, pisanog ili tiskanog.
wifi pinhole kamera - snimanje teksta na papir i špijunska slušalica

Putem aplikacije moguć je Live Stream s kamere + komunikacija putem špijunske slušalice. Kamera s ugrađenom SPY slušalicom naći će svoju primjenu u raznim izazovnim situacijama, kada je potrebna neopažena pomoć putem telefona, a ujedno i video prijenos za bolju sliku o tome što se događa, npr. ispit ili test.

SET - Mini pinhole Full HD kamera sa Spy slušalicom = video zapis u stvarnom vremenu putem WiFi-a + komunikacija uživo putem Spy slušalice

mini špijunska kamera sa špijunskom slušalicom

Snimka kamere može se pratiti online putem Wi-Fi mreže pomoću aplikacije (bilo putem pametnog telefona ili tableta). Litijska baterija u kombinaciji s malim dimenzijama kamere savršeno je osmišljena za neupadljivo postavljanje kamere na tijelo, ali i u interijer.

Kamera ima mogućnost fokusiranja leće, što je izvrsno, primjerice, tijekom ispita kada treba fokusirati tekst na papiru.
Jednostavnim okretanjem leće fokusirate se na tekst koji trebate snimiti

fokus na tekst - leća fotoaparata pinhole cam

Mogućnost trajnog napajanja putem 5V USB AC/DC adaptera stoga neće biti ograničena trajanjem ugrađene baterije. Kamera snima video u FULL HD 1080P rezoluciji, unatoč minimalnim dimenzijama leće koje iznose samo 8 mm . Kamera pohranjuje snimke na mikro SD karticu ( podrška do 128GB ). Kamera ima funkciju snimanja fotografija i videa. Putem aplikacije moguća je dvosmjerna komunikacija zahvaljujući mikrofonu ugrađenom u tijelo kamere (na tiskanoj ploči blizu tipki). U paketu su i rezervni gumbi koje stavljate na objektiv i tako postižete savršenu kamuflažu na odjeći u kojoj će biti skrivena kamera. Slušalica je spojena na antenu koja je na produžetku i izlazi iz kućišta kamere. Zahvaljujući ovom produžetku, bijela antena se može postaviti na rame, što je moguće bliže slušalici za što kvalitetniji prijenos signala.

FULL HD WiFi IP kamera s dvosmjernom komunikacijom i bežičnom slušalicom za studente

pinhole kamera sa snimanjem teksta wifi p2p preko interneta

Male dimenzije, neupadljivost, mogućnost povezivanja putem wifi-a čine ovu kameru vrlo korisnim alatom u usporedbi s velikim sigurnosnim kamerama. Najveća prednost ove kamere je što bilježi stvarno ponašanje ljudi koji ne znaju da ih prati sigurnosna kamera.

Tijelo kamere (crni PCB) može se zagrijati, stoga se preporučuje da ne stavljate kameru direktno na tijelo (kožu).

kamera s rupicama na gumbu + špijunska slušalica za tekstualne ispite

Značajke pinhole kamere:

plus Podržava i Android i iOS mobilne telefone
plus Video u rezoluciji do 1080p
plus Podrška za memorijske kartice do 128 GB
plus Kapacitet baterije osigurava kontinuiranu funkcionalnost do 5 sati

Specifikacije pinhole kamere:

Senzor: CMOS
Video rezolucija: 1080p
Objektiv s ručnim fokusom
Baterija: punjiva 1500 mAh li-on
Trajanje baterije: do 5 sati
Punjenje: USB 5V 1A ili 2A
Veličina senzora: 1/3"
Memorija: Podržava mikro SC karticu do 128 GB
Veza: Wifi standard IEEE802.11b/g/n/
WiFi frekvencija: 2,4GHz ~ 24835GHz
Dimenzije kamere: Objektiv 8x8 mm + kabel do kamere 12 cm

Svatko od nas poznaje situacije u životu kada biste cijenili da vas netko posavjetuje, pomogne vam u teškoj situaciji, a da nitko za to ne zna. Namijenjen je studentima tijekom ispita, poslovnim ljudima tijekom poslovnih pregovora iu drugim situacijama. Špijunska slušalica je revolucionarni uređaj koji vam omogućuje da s nekim komunicirate na daljinu putem svog mobilnog telefona ili voki-tokija, ali da nitko za to ne zna. Princip je vrlo jednostavan, samo u uho stavite bežičnu špijunsku slušalicu koja se zbog minijaturnih dimenzija uopće ne vidi, na sebe postavite indukcijsku zavojnicu s kamerom preko koje se signal bežično prenosi do slušalice, gdje se signal pretvara u glas.

Mogućnosti korištenja kompleta špijunska slušalica + mini pinhole kamera sa setom tipki za kamuflažu

kamera i špijunska slušalica za testove za studente

Najnoviji poboljšani model popularne špijunske slušalice . U odnosu na prethodni model ima poboljšani anatomski oblik kako bi mogao savršeno zatvoriti uho od curenja zvuka u okolinu. Slušalica se sastoji od najsuvremenijeg osjetljivog prijemnika (zavojnice) , stabilnog mikro zvučnika s vrlo jasnim i čistim zvukom s minimalnom bukom.

studentski set - špijunski uređaj za slušanje slušalica za testove

Slušalicu jednostavno umetnete u ušni kanal u uhu. Na slušalicu je pričvršćena prozirna kukica pomoću koje slušalicu jednako lako možete izvaditi iz uha. Za još lakše rukovanje slušalicom, u našoj e-trgovini nudimo magnetne pincete .

Značajke špijunske slušalice

plus Profesionalni dizajn, izvrsna kvaliteta zvuka
plus Ergonomski oblik, udobno rukovanje
plus Baterija: 1,55 V (337 SR 416SW) Trajanje baterije do 7 sati
plus Dimenzije: 13x6mm
plus Radna frekvencija: sve frekvencije
plus Bežično povezivanje s mobilnim uređajima (telefon, tablet)
plus Jednostavno upravljanje i primanje poziva.
plus Handsfree podrška za dvosmjernu komunikaciju.
plus Mogućnost pokretanja snimanja izravno s telefona - za reprodukciju MP3 datoteka.
plus Vrijeme razgovora s jednim punjenjem je do 12 sati, vrijeme čekanja do 130 sati.

Paket seta uključuje:

1x Micro pinhole kamera + Li-on baterija + antena
1x Set dugmadi za kamuflažu
1x špijunska slušalica
1x baterija za bežičnu slušalicu
1x USB kabel za napajanje
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi