TIMEKETTLE M3 slušalice za prijevod - ONLINE/OFFLINE prijevod/glazba/telefonski pozivi

Kod artikla: 70-024 Imam pitanje
Proizvođač VRIJEMENIK
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 201,66 U$
Cijena uklj. PDV 242,00 U$
- +

Opis proizvoda TIMEKETTLE M3 slušalice za prijevod - ONLINE/OFFLINE prijevod/glazba/telefonski pozivi

TIMEKETTLE M3 slušalice za prevođenje - ONLINE/OFFLINE prevođenje/glazba/telefonski pozivi. Prevoditelj podržava prijevod do 40 jezika ONLINE. Kod nas možete kupiti jedinstveni prevoditelj za dvosmjerno glasovno prevođenje u stvarnom vremenu u svijetu. Oni će vam omogućiti da putujete svijetom bez jezične barijere. Bežične slušalice s inteligentnim prevoditeljem koje revolucioniraju komunikaciju bez obzira na jezične barijere . Udobno prevođenje u stvarnom vremenu izravno kroz slušalice, kao da prevoditelj prevodi izravno u slušalice.

Podrška za 40 jezika na mreži + 8 jezika izvan mreže . Čim izvadite prevoditelj, on se odmah povezuje s vašim pametnim telefonom (podrška za iOS/Android). Pustite svoj omiljeni stil glazbe ili se javite na telefonski poziv, a kad god trebate prijevod, brzo prijeđite na našu aplikaciju. Preklopne slušalice su kompatibilne s iOS i Android aplikacijama i imaju jedinstvenu Qualcomm Bluetooth 5.2 tehnologiju s dometom do 10 metara. Pametne slušalice imaju ergonomski siguran dizajn, sigurno i udobno stoje u uhu i otporne su na znoj i vodu s pokrivenošću IPX4.

Glasovni prevoditelj (tumač) Timekettle M3 slušalice (također za slušanje glazbe ili telefonskih poziva)

timekettle m3 - slušni aparat za prijevod

3 u 1: prijevod, glazba i telefonski pozivi

Slušate li glazbu i odjednom vam netko priđe? Jednostavno promijenite način rada dodirom slušalice i već ste u načinu rada za prevođenje! Kad putujete u inozemstvo, nema ništa gore od zaglavljivanja na nepoznatom mjestu bez mogućnosti učinkovite komunikacije. Uz M3 prevoditelj nikada se nećete naći u takvoj situaciji jer će osigurati prirodnu komunikaciju u stvarnom vremenu bez upotrebe ruku. Uronite u lokalnu kulturu tijekom putovanja, otvoreno se izražavajte i uspostavite značajnije veze s ljudima koje susrećete.
džepni prevoditelj m3 timekettle

95% točnosti, malo vrijeme odziva od 0,5 s, aktivno blokiranje buke, dugo trajanje baterije

Uz 6 prevoditelja svjetske klase (DeepL, Google, Microsoft, iFlytek, AmiVoive, Hoya), slušalice isporučuju prijevod brzo i točno . S preciznim aktivnim blokiranjem buke za nezamjenjivu kvalitetu zvuka, s kojim možete smanjiti vanjski zvuk do 30 dB. M3 pruža do 7,5 sati trajanja baterije po punjenju, više od 24 sata trajanja baterije s kućištem za punjenje (Dock station) i približno 30 dana u stanju mirovanja

glasovni prevoditelj jezika

Prevoditelj podržava prijevod do 40 jezika ONLINE (uključujući različita 93 naglaska)

Popis podržanih jezika za ONLINE prijevod:

arapski, engleski, bugarski, kineski, češki, danski, finski, francuski, grčki, hebrejski, hindski, nizozemski, hrvatski, mađarski, indonezijski, japanski, kantonski (Hong Kong), katalonski, korejski, malajski, njemački, norveški, poljski, portugalski, rumunjski, ruski, španjolski, slovački, slovenski, švedski, talijanski, tamilski, telugu (Indija), tajlandski, turski, vijetnamski itd.

Na engleskom jeziku možete odabrati do 13 različitih naglasaka kao što su (SAD, Australija, Kanada, UK ostali...) Također na španjolskom možete odabrati do 20 različitih naglasaka (Španjolska, SAD, Dominikanska Republika, Meksiko, Venezuela i drugi. ..) također na arapskom jeziku možete odabrati do 15 različitih naglasaka kao što su (Ujedinjeni Arapski Emirati, Egipat, Izrael, Maroko i drugi...)

prijevod do 40 jezika ONLINE - timekettle m3

Offline prijevod na 8 jezika

M3 Translator podržava izvanmrežni prijevod na 8 jezika. Čak i ako ste u dizalu ili u avionu s lošim signalom, možete se brzo prebaciti na izvanmrežni prijevod i nastaviti razgovor.

Dostupni su sljedeći jezici OFFLINE prijevoda:

Od kineskog do engleskog, japanskog, francuskog, španjolskog, korejskog, ruskog i njemačkog
Od engleskog do japanskog, francuskog, španjolskog, korejskog, kineskog, ruskog i njemačkog

izvanmrežni prijevod na 8 jezika

3 načina rada za sve vaše potrebe

Način rada na dodir – nema više pauza između rečenica za prijevod, M3 slušalice automatski odabiru vaše rečenice i logično ih prevode za glatki razgovor
Način slušanja – ovaj način može prepoznati, automatski odabrati rečenice i prevoditi ih na odabrane jezike neprekidno u vašem uhu.
Način govornika – ovaj način je za jednostavne kratke rečenice pitanja i odgovora.

timekettle m3 - tri načina prevođenja

6 vodećih prevoditeljskih alata u svijetu

Slušalice pokreće 6 vodećih alata za prevođenje u svijetu (DeepL, Google, Microsoft, iFlytek, AmiVoive, Hoya) i vlasnički prevoditelj Timekettle. Zajedno pružaju brže i točnije prijevode koje možete koristiti na sastancima ili razgovorima.
timekettle m3 putni slušni aparat prevoditelj

Komunicirajte posvuda bez ograničenja

M3 elektronički prevoditelj govora otvorit će vam nove mogućnosti diljem svijeta! Namijenjen je apsolutno svima, bilo da se radi o djeci ili starijim osobama, koji će svakako cijeniti njegovu jednostavnost korištenja. Glasovni prevoditelj koji će biti s vama kamo god pošli. Bez problema može prevesti duge rečenice (ne samo kratke fraze). Govorni online prevoditelj M3 je u našoj e-trgovini izravno na prodaju - cijena je više nego primjerena za njegovu upotrebu

prevoditelj timekettle m3 in-ear slušni aparat


Visokoprecizno aktivno smanjenje buke za beskompromisnu kvalitetu zvuka

M3 može postići maksimalnu dubinu aktivne redukcije buke od 30 dB s našim visokopreciznim ANC kontrolerom, a sve to uz održavanje udobnosti u vašem uhu. Stoga ne pristajte na kompromis po pitanju buke.

prevoditelj M3 timekettle - smanjenje buke

Usporedba pojedinih modela Timekeetle prevoditelja

Razlika u odnosu na stariju verziju M2 je u tome što je M3 opremljen dvostrukim mikrofonom (M2 ima samo jedan mikrofon), produženim trajanjem baterije do 7,5 sati (M2 do 5 sati), aktivnom bukom potiskivanje pri slušanju glazbe i visokokvalitetni algoritam prijevoda.

timekettle m3 - usporedba proizvoda

Specifikacija:
 • Model: M3
 • Dimenzije: 155×101×45 mm
 • Težina: 178 g
 • Baterija: 50 mAh
 • IP zaštita: IPX4
 • Bluetooth domet: do 10 m
 • Vrijeme punjenja: cca. 1,5 h
 • Vrsta konektora: USB Type-C
 • Povezivanje: Bluetooth 5.2
 • Trajanje baterije do 16 sati/za 4 punjenja iz priključne stanice
 • do 7,5 sati trajanja baterije po punjenju, više od 24 sata trajanja baterije s kućištem za punjenje (Dock station)
 • približno do 30 dana u stanju pripravnosti
timekettle m3 prevoditelj - sadržaj paketa
Sadržaj paketa:
2x Bluetooth slušalice M3
1x dock stanica za punjenje
1x USB kabel za napajanje
2x kukica za uho
2x rezervni čepići za uši (naušnice)
1x Upute za upotrebu

Komentari

Ostali proizvodi