Timekettle ZERO handsfree prevoditelj za mobitel (Android/iOS)

Kod artikla: 70-017 Imam pitanje
Proizvođač VRIJEMENIK
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 137,50 U$
Cijena uklj. PDV 165,00 U$
- +

Opis proizvoda Timekettle ZERO handsfree prevoditelj za mobitel (Android/iOS)

Timekettle ZERO handsfree prevoditelj za mobitel (Android/iOS) može prevesti na 40 jezika i 93 naglaska. Ovaj praktičan minijaturni uređaj bez upotrebe ruku radi odmah nakon povezivanja - uključi i radi, upravlja se putem aplikacije na telefonu. Ako često putujete, bilo da se radi o poslu, otkrivanju ili jednostavno iz hobija, onda znate koliko problematično može biti kada posjetite znamenitosti zemlje u kojoj se nalazite, ili želite upoznati novu kulturu i ljude, može naići na stranojezičnu barijeru. I zato je ZERO prijenosni mini praktični prevoditelj tu za vas!

Prijenosni mini govorni (glasovni) prevoditelj ZERO - Kompaktan dizajn i mini dimenzije

Prema vašem novom mini džepnom prevoditelju, možete se osloniti na njegov potpuno prijenosni dizajn koji može stati u vaš novčanik, džep ili torbicu. Razvijen s malim, ali moćnim sustavom osjetljivih mikrofona , ZERO prevoditelj za 40 svjetskih jezika učinkovito odvaja glasovne unose koji dolaze iz četiri različita smjera , s potpuno integriranim smanjenjem šuma kako bi se osiguralo da jasno i točno prima ulaz. To nećete postići korištenjem bilo koje dostupne uobičajene aplikacije za prevođenje.

nulti prevoditelj

Inteligentna komunikacija je jednostavna - Handsfree

Opremljen inteligentnom tehnologijom reprodukcije , vaš ZERO handsfree prevoditelj lako će snimiti glas i reproducirati ga na vašem materinjem jeziku izravno putem vašeg pametnog telefona. Uživajte u razgovoru bez ruku uz održavanje kontakta očima i ne morate prestati razgovarati ili se ograničavati, jer ZERO se prevodi u stvarnom vremenu . Nikad prije nije napravljen prevoditelj s tako inteligentnim značajkama reprodukcije!

jezični prevoditelj

3 složena načina rada

Vaš novi ZERO prijenosni mini instant prevoditelj dolazi s tri složena načina rada koji vam mogu pomoći u navigaciji u različitim situacijama. Idealno za sastanke, razgovore, pa čak i za svakodnevne razgovore. ZERO Translator podržava Plug and Play tehnologiju za pametne telefone, tako da možete imati trenutni pristup prevedenim razgovorima u bilo kojem trenutku.

mini prevoditelj

Način prevođenja

Način prijevoda savršen je kada tražite brzi prijevod rečenica na druge jezike. Jednostavno priključite ZERO u svoj telefon i počnite razgovarati. Glasovni prevoditelj ZERO precizno će snimiti, prevesti i predstaviti vaše rečenice u stvarnom vremenu na ekranu vašeg pametnog telefona , kako bi svima bilo lakše razumjeti i gledati ono što je rečeno.

minijaturni prevodpr govora

Način sastanka

ZERO- ova revolucionarna tehnologija s 4 mikrofona omogućuje vam snimanje i dijeljenje glasova do četiri različita zvučnika u bilo kojem razgovoru u načinu sastanka. Tako ćete lakše obratiti pažnju na sastanak i provjeriti što je rečeno na vašem materinjem jeziku, pregled tko je što rekao. ZERO može snimiti više jezika za vas u isto vrijeme . A onda možete čak i izdvojiti dnevnik, spremiti ga na telefon ili poslati e-poštom kolegama!

prevoditelj za pametne telefone

Način intervjua

Nemojte se oslanjati na svoj pametni telefon ili ručni uređaj za snimanje razgovora - umjesto toga, ZERO prevoditelj će se pobrinuti za sve! Mini prevoditelj ZERO odmah snima vaš razgovor , odvaja glasove osobe koja pita od ispitanika i sve ih pohranjuje izravno na vaš pametni telefon ! Više ne morate brinuti o jasnom snimanju vašeg uređaja - ZERO je posebno dizajniran s prilagodljivim smanjenjem šuma kako bi se osiguralo da se vaši razgovori snimaju jasno i točno.

najmanji prevoditelj

Prilagodljivo poništavanje buke

ZERO travel prevoditelj koristi napredni mikroprocesor i algoritam neuronske mreže kako bi osigurao da vaša adaptivna redukcija buke radi na izolaciji različitih zvučnika istovremeno. Ova jedinstvena značajka povećava točnost do 90% i podržava višesmjerno snimanje iz 4 različita smjera.

nulti jezik prevoditelj

Podržava 40 jezika i 93 naglaska!

Prijenosni mini prevoditelj ZERO najopsežniji je prevoditeljski uređaj koji je trenutno dostupan na tržištu s tako malim dimenzijama. Uz podršku za do 40 jezika i 93 različita naglaska, možete biti sigurni da možete komunicirati, artikulirati i razumjeti sve praktički bilo gdje u svijetu!

Svi podržani jezici (40)

portugalski, arapski, pojednostavljeni kineski, tradicionalni kineski, njemački, talijanski, ruski, japanski, korejski, katalonski, češki, danski, finski, grčki, hebrejski, hindski, hrvatski, mađarski, indonezijski, malajski, nizozemski, norveški, poljski, rumunjski, bugarski, slovački, slovenski, švedski, tamilski, teluški, tajlandski, turski, vijetnamski, islandski, ukrajinski, urdu, filipinski

Svi podržani naglasci (93)

Engleska, SAD, Australija, Kanada, Gana, Irska, Indija, Kenija, Nigerija, Novi Zeland, Filipini, Tanzanija, Južna Afrika, Singapur, Francuska, Kanada, Španjolska, Amerika, Argentina, Bolivija, Čile, Kolumbija, Kostarika, Dominikanska Republika, Ekvador, Gvatemala, Honduras, Meksiko, Nikaragva, Panama, Peru, Portoriko, Paragvaj, El Salvador, Urugvaj, Venezuela, Portugal, Brazil, Ujedinjeni Arapski Emirati, Bahrein, Alžir, Egipat, Izrael, Indija, Irak, Jordan, Kuvajt, Libanon, Maroko, Oman, Palestina, Katar, Saudijska Arabija, Tunis, Kina, kanton, Tajvan, Njemačka, Italija, Rusija, Japan, Koreja, Španjolska, Češka, Danska, Finska, Grčka, Izrael, Hrvatska, Mađarska, Indonezija, Malezija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Rumunjska, Bugarska, Slovačka, Slovenija, Švedska, Indija, Šri Lanka, Malezija, Singapur, Tajland, Turska, Vijetnam, Island, Ukrajina, Indija, Pakistan, Filipini

prevoditelj svjetskog jezika

NULA najmanji prevoditelj na svijetu

ZERO je više od običnog džepnog prevoditelja – složen je jezični alat posebno dizajniran da pomogne ljudima kao putnicima, poslovnim profesionalcima, novinarima, ljubiteljima digitalnih uređaja i high-tech gadgeta te im olakša uronjenje u novo okruženje , kao i da se povežu s drugima bez obzira na jezične razlike, kako bi bili sigurni da mogu ugodno komunicirati u inozemstvu.

I ne zaboravite, ZERO prevoditelj je savršeno malen da stane bilo gdje - u džep, torbu ili novčanik! Jednostavno ga spojite na svoj pametni telefon i počnite razgovarati , Zero će preuzeti kontrolu i pobrinuti se za prijevod.

najmanji prevoditelj na svijetu

Prijevodne aplikacije/džepni prevoditelji

Rješenje za niskofrekventnu i plitku komunikaciju. Budući da većina prevoditelja radi ručnim usmjeravanjem uređaja prevoditelja prema ispitaniku, ili pritiskom na tipke, mnoge nepotrebne radnje potrebne za upravljanje tim skupim uređajima bile su teške za rukovanje i neupotrebljive.

prevoditelj 40 jezika

S laganim metalnim tijelom, veličine 4 cm x 1,5 cm x 7 mm i umetnutim u kompaktno kućište, ZERO prevoditelj se bez problema može lako spremiti u torbu, novčanik ili čak u džep košulje. Instalacija je brza, aplikacija je dostupna u Google Play Store i Huawei App Gallery ili Apple store . Samo umetnite uređaj u telefon, kliknite na aplikaciju i u svojim rukama imate najprecizniji i najmoćniji prevoditelj.

bežični prevoditelj

ZERO travel prevoditelj ima korisnu značajku koja vam omogućuje spremanje svih razgovora na svoj telefon i mogućnost spremanja za buduću upotrebu ili slanja zapisnika razgovora putem e-pošte. Samo izvadite ZERO prevoditelj, preuzmite aplikaciju na svoj telefon, priključite prevoditelj u telefon i uređaj će prevesti razgovor. Tako jednostavno! Glas se može jasno čuti, a tekst na ekranu može se jasno pročitati.

nulti prevoditelj

Tehničke specifikacije:
Proizvod: Prijenosni mini-prevoditelj ZERO
Boja: svemirsko siva (tamno siva)
Materijal: Aluminij
Dimenzije: 40 x 17 x 7,2 mm
Dimenzije (s konektorom): 40 x 25 x 7,2 mm
Težina: 6,6g
Priključak: OTG
Kompatibilan s: USB Type C/Lightning (Apple)

Mikrofon:
Tip: analogni mikrofon
Frekvencijski odziv: 20 Hz do 20000 Hz
Broj mikrofona: 4
Smjer prepoznavanja: naprijed/straga/lijevo/desno
Kut prepoznavanja glasa (horizontalno): 60°
Kut prepoznavanja glasa (okomito): 0 ~ 40°
Preporučena udaljenost za prepoznavanje glasa: 20 cm do 100 cm
Maks. udaljenost prepoznavanja glasa: 150 cm

Softver:
Aplikacija: Timekettle
Podržani jezici: 40
Podržani naglasci: 93
Podrška za sustave i verzije: iOS 11.0 i noviji/Android 7.0 i noviji
Rad: automatski/ručno
Smanjenje šuma: oblikovanje zraka/neuralna mreža

Sadržaj paketa:

1x NULA prevoditelj
1x Korisnički priručnik

Komentari

Ostali proizvodi