Veho Pebble Explorer 8400mAh - prijenosna baterija

Kod artikla: 11-134 Imam pitanje
Proizvođač /
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 82,50 U$
Cijena uklj. PDV 99,00 U$
- +

Opis proizvoda Veho Pebble Explorer 8400mAh - prijenosna baterija

Veho Pebble Explorer 8400mAh prijenosna baterija i punjač za mobitele, MP3 playere, GPS uređaje, kamere i mnoge druge proizvode.

PEBBLE™ Explorer ima veliki kapacitet od 8400 mAh i dvostruki USB priključak dizajniran da omogući punjenje 2 uređaja u bilo kojem trenutku .

S izlazom od 2,1 A PEBBLE™ Explorer dizajniran je za punjenje tableta na najučinkovitiji način. To znači da se napajanje tableta zamjenjuje što je brže moguće kada vam je napunjenost malo i kada ste daleko od izvora napajanja. Ne brinite ako je i vaš pametni telefon slabo napunjen jer Explorerov dizajn s dva priključka znači da može puniti 2 uređaja u isto vrijeme. Snažna baterija od 8400 mAh može većini tableta omogućiti potpuno punjenje, a većini pametnih telefona do 5 punjenja.

Elegantan plavi LED indikator napajanja znači da možete pažljivo pratiti točan kapacitet Explorera prilikom punjenja svojih uređaja, kao i kada punite svoj Explorer. 8-satno mrežno punjenje Explorera omogućit će vašim prijenosnim uređajima sate dodatne upotrebe dok ste daleko od električne mreže, što ga čini savršenim suputnikom za kampiranje, trekking, festivale kao i poslovne korisnike koji lako isprazne svoje prijenosne uređaje tijekom dugog vremena. naporan dan.

Veho Pebble prijenosna baterija Explorer za tablete
Ključne značajke: Veho Pebble prijenosna baterija Explorer
- Snažna prijenosna i punjiva baterija od 8400 mAh za tablete, pametne telefone i USB punjive uređaje
- Dvostruki USB izlazi od 2,1 Amp dizajnirani za brzo i učinkovito punjenje tableta i pametnih telefona
- Digitalni LED indikator koji daje točan postotak napunjenosti
- Način automatskog isključivanja za zaštitu od kratkog spoja, prekomjerne struje, prekomjernog punjenja i prekomjernog pražnjenja
- Vrijeme punjenja od 8 sati omogućit će tjedni vijek trajanja prijenosne baterije za više uređaja (iPads, iPod, Kindle, Samsung Galaxy, iPhone, pametni telefoni itd.)

U kutiji:

- PEBBLE™ Explorer punjiva baterija
- Torbica za nošenje konektora i kabela
- Kabel za punjenje
- Priključci Mini USB, Micro USB, Dual 30 Pin/Samsung Galaxy Tablet
- Vodič za brzi početak

Komentari

Ostali proizvodi