Veho Pebble Pro XT-13200mAh - prijenosna baterija

Kod artikla: 11-037 Imam pitanje
Proizvođač /
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 90,75 U$
Cijena uklj. PDV 108,90 U$
- +

Opis proizvoda Veho Pebble Pro XT-13200mAh - prijenosna baterija

Veho Pebble Pro XT-13200mA h prijenosna baterija i punjač za mobitele, MP3 playere, GPS uređaje, kamere i mnoge druge proizvode.

PEBBLE™ Pro-XT 13200mAh prijenosni punjač baterija za mobilne uređaje i prijenosna računala

PEBBLE™ Pro-XT nezaobilazan je dodatak za sve one kojima nedostaje struje dok putuju ili kada su daleko od glavnog napajanja na dulje vrijeme. PEBBLE™ Pro-XT dolazi s 10 konektora za najpopularnija prijenosna računala/prijenosna računala/tableta i 5 konektora za najpopularnije telefone (Samsung/Micro USB/Mini USB).

PEBBLE™ Pro-XT ima mogućnost odabira ispravnog napona za vaš uređaj i mogućnost istovremenog punjenja prijenosnog računala i telefona. PEBBLE™ Pro-XT se isporučuje s multiregionalnim adapterom za punjenje tako da možete puniti bilo koje odredište.

Ne samo da puni popularne mobilne uređaje poput iPhonea (pomoću vlastitog kabela), Blackberryja, iPada, već puni i najobičnija prijenosna računala.

Sa svojim ogromnim kapacitetom od 13200mah može napuniti iPhone više od 10 puta, a s 5 različitih savjeta za mobitele i 10 različitih savjeta za prijenosna računala (16v & 19v na 3,5A izlazu) uistinu je univerzalan.

*Napominjemo da ovaj proizvod ne uključuje Apple Lightning konektor*


Ključne značajke: Veho Pebble Pro XT-punjač i baterija za prijenosno računalo i tablet

- Ogroman kapacitet od 13200 mAh koji može proširiti većinu popularnih prijenosnih računala/netbooka/tableta do 3,5 amp za minimalno 2 do 5 sati korištenja (ovisno o specifikaciji uređaja)
- 10 konektora za najpopularnija prijenosna računala/netbook/prijenosna računala i 5 priključaka za prijenosne uređaje za Blackberry/pametne telefone/ostale USB prijenosne uređaje
- Način automatskog isključivanja za zaštitu od kratkog spoja, prekomjerne struje, prekomjernog punjenja i prekomjernog pražnjenja
- Dual port punjenje za laptop i telefon u isto vrijeme
- Isporučuje se s adapterom za glavno punjenje za više regija savršenim za punjenje u pokretu u kojoj god zemlji se nalazite.

Kutija uključuje:

- Pebble Pro
- 10 konektora za prijenosna računala
- 5 konektora za telefone
- Multi regionalni adapter za punjenje
- Torbica
- Upute za uporabu

Imajte na umu da VCC-A010-PRO-XT trenutno ne sadrži savjet za punjenje bilo kojeg Macbooka. Također imajte na umu da je PEBBLE™ Pro-XT dizajniran samo za punjenje prijenosnih računala i prijenosnih računala preko DC priključka i USB uređaja koji se mogu puniti preko USB priključka. Neće puniti druge elektroničke uređaje koji ne spadaju ni u jednu od ovih kategorija.


Veho Pebble Pro-XT baterija i punjač za vaš laptop i tablet

Komentari

Ostali proizvodi