Višenamjenski detektor za otkrivanje špijunskih uređaja

Kod artikla: 09-004 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 78,84 U$
Cijena uklj. PDV 94,60 U$
- +

Opis proizvoda Višenamjenski detektor za otkrivanje špijunskih uređaja

Višenamjenski detektor za otkrivanje mnogih vrsta špijunskih uređaja . Saznat će je li špijunska greška u vašem mobilnom telefonu. Ako uređaj uhvati odašiljajući signal, počinje zviždati ili vibrirati, a zelene LED diode svijetle. Ovaj izvrstan gadget je uređaj koji služi kao GSM detektor, bilo da se radi o špijunskoj bugi ili bilo kojem bežičnom signalu u vašem domu, uredu ili drugim prostorijama.

Uređaji za detekciju bugova - Professional CC308 je uređaj koji se koristi kao detektor bilo GSM-a ili bugova bilo kojeg bežičnog signala u vašem stanu, uredu ili drugom mjestu. Možete kupiti online u našoj trgovini.

Ovaj posebno modificirani stroj također otkriva ako vaš mobitel nije presretnut. Ako uređaj uhvati signal emitiranja, počet će zviždati ili vibrirati, a zelena LED dioda će zasvijetliti prema intenzitetu signala.

  • Izvedba 50mW - 200mW s rasponom detekcije od 30-50 cm.
  • Izvedba 300mW - 600mW s rasponom detekcije od 100-200 cm.
  • Performanse 800mW - 1200mW s rasponom detekcije od 300-1000 cm.
  • Ugrađena litijska baterija od 1200 mAh
  • Frekvencijski raspon 1MHz-3000MHz.
  • Dimenzije: 93mm * 48mm * 17mm
  • Težina: 58g.

multifunkcionalni detektor bugova

Višestruki detektor bugova radi na svim GSM frekvencijama uključujući bežične kamere. Lako možete saznati da netko zove u vašoj okolini ili da netko upravlja vašim telefonom. Treptanje zviždanjem ili vibracijom mora se nastaviti 1 minutu i više, a ako je tako, manje je sigurno da se putem vašeg telefona šalju podaci ili audio signal. Uređaj može jednostavno snimiti bežične kamere, bubice za slušanje i druge bežične uređaje. Prodajem GSM detektor po povoljnoj cijeni možete kupiti online u našoj e-trgovini. Pogledajte našu ponudu i pronađite ono što tražite.

Uređaj podržava spajanje slušalica u slučaju da trebate napraviti tihu detekciju, što znači bez zvuka. Raspon detekcije GSM signala je do 10 M (ovisno o jačini detektiranog GSM signala).

Paket sadrži:

1 x Multi detektor bugova
1 x slušalice

Komentari

Ostali proizvodi