Wifi kamera FULL HD s daljinskim nadzorom i spikerfonom

Kod artikla: 10-088 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 145,75 U$
Cijena uklj. PDV 174,90 U$
- +

Opis proizvoda Wifi kamera FULL HD s daljinskim nadzorom i spikerfonom

Wifi kamera u budilici FULL HD s daljinskim nadzorom i spikerfonom i drugim špijunskim kamerama za prodaju na mreži – po razumnoj cijeni. Kupujte od profesionalaca. Alarm bežične kamere idealno je rješenje za dugotrajno i neprimjetno praćenje. Snima video u stvarnom vremenu s rezolucijom 1280x720P pri brzini kadrova od 30 fps.

1/4 CMOS objektiv ima kut gledanja do 160° što omogućuje praćenje velike površine. Kamera također ima IR LED diode za noćno gledanje koje vam omogućuju pregled slike čak i u potpunom mraku. Video se pohranjuje na vanjsku mikro SD/TF karticu do maksimalno 32 GB. Budilicu s kamerom napaja litijska baterija od 4000 mAh koja može snimati do 6 sati. Također možete iskoristiti mogućnost trajnog napajanja putem USB adaptera što omogućuje kontinuirano snimanje 24/7.

WiFi Budilnik Kamera HD

Alarm kamere također ima funkciju detekcije pokreta što štedi prostor na kartici jer je kamera u stanju pripravnosti i počinje snimati tek kada se detektira pokret. Podatkovni tok snimanja videa je 1 GB na sat. Putem WiFi veze možete povezati budilicu s kamerom na tablet mobitela ili osobno računalo, jednostavno možete preuzeti aplikaciju CAMWF koja podržava operativni sustav Android, iOS ili na priloženom instalacijskom CD-u pronaći ćete softver za računalo. To vam omogućuje snimanje i gledanje video streaminga putem WiFi-a u stvarnom vremenu.

HD budilica Kamera

Budilica ima ugrađeni zvučnik i mikrofon, koji se zajedno s aplikacijom može koristiti za daljinsko slušanje. Tako ćete čuti sve oko alarma koji se događa i zvučnik će se koristiti za daljinsku komunikaciju. Aplikacija također može postaviti određeni vremenski interval kada kamera ima snimanje ispljuvka ili fotografiranje. Ova budilica prikladna je za ljude koji su manje tehnički sposobni. Zbog svoje konfiguracije i spajanje na wifi ruter je vrlo jednostavno (slično spajanju mobitela na WiFi mrežu). Nakon takve veze na lokalni wifi usmjerivač, kameru možete spojiti s bilo kojeg mjesta na svijetu gdje je internet dostupan.

mobilna aplikacija

Značajke:

  • Kamera skrivena u budilici
  • Bežični prijenos slike u stvarnom vremenu
  • Mogućnost stalnog napajanja
  • Funkcija detekcije pokreta
  • IR LED noćni vid u potpunom mraku

Tehnički podaci:

Senzor slike: HD 1280x720p
Objektiv: 1/4 CMOS
Brzina kadrova: 30 fps
Format: MP4
Format kompresije: H.264 Dual-stream
Memorijska kartica: Micro SD / TF kartica do max. 32 GB
Napajanje: 4000mAh litijska baterija
Bežična veza: IEEE802.11
Bežični način rada: AP / STA

Sadržaj:

1x budilica s WiFi kamerom
1x USB kabel
1x adapter za napajanje
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi