Wifi naočale za kameru FULL HD s 32GB memorije + IP22 vodootporne

Kod artikla: 10-598 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 174,16 U$
Cijena uklj. PDV 209,00 U$
- +

Opis proizvoda Wifi naočale za kameru FULL HD s 32GB memorije + IP22 vodootporne

Wifi naočale za kameru (sunčane naočale) FULL HD sa 32GB memorije + IP22 vodootporne s gumiranim poklopcem + UV 400 zaštita . Diskretno snimanje - skriveni USB priključak. Gumirane sunčane naočale s kamerom, jedinstveni špijunski gadget za neopaženo snimanje okoline. Kamera u naočalama pronalazi svoju primjenu u raznim situacijama kako bi uhvatila najbolje snimke. Snimite nezaboravne trenutke s odmora ili nekog drugog događaja izravno iz kuta gledanja, potpuno neprimjetno i bez komplikacija. WiFi špijunske naočale s Full HD kamerom najbolji su oblik skrivene kamere . Prednost naočala skrivenih kamera u odnosu na druge kamere je u tome što snimate ono što upravo vidite , jer s drugim skrivenim kamerama možda nećete uvijek snimiti ono što trebate.

Idealno za razmjenu iskustava s prijateljima, klasične i adrenalinske sportove, policiju, snimanje putovanja, poslovne sastanke itd. Nema kablova od naočala, kamera je apsolutno neprimjetna i neprepoznatljiva. Samo pritisnite gumb i počnite snimati. Kada imate naočale, a kontrolna LED lampica nije vidljiva, također ćete cijeniti funkciju vibracije koja će vas upozoriti jesu li naočale uključene. Naočale s Full HD kamerom također su vrlo elegantne i imaju gumiranu površinu . Ugrađena FULL HD kamera s visokokvalitetnim CMOS senzorom sposobna je snimati video zapise u razlučivosti 1920x1080 pri 30 sličica u sekundi, uz zvuk visoke kvalitete . Također možete koristiti naočale za fotografiranje i snimanje zanimljivih situacija ili snimaka.

Elegantne naočale za svaku priliku

wifi špijunske naočale s full hd kamerom

Špijunska kamera u naočalama zahvaljujući vodootpornosti prikladna je za vodene sportove, biciklizam ili planinarenje. Svi snimljeni podaci poput videa i fotografija pohranjeni su na internoj integriranoj memoriji od 32 GB, zahvaljujući kojoj naočale mogu poslužiti i kao prijenosna pohrana. Uključivanje naočala i snimanje počinje pomoću tipke na desnoj strani sunčanih naočala na dnu okvira. S unutarnje strane naočala nalazi se svjetlocrveni indikator, koji vas bljeskanjem zajedno s vibracijom okvira obavještava o trenutnom stanju naočala.

Naočale - WiFi veza i aplikacija (podrška za iOS/Android)

WiFi Hot Spot - povežite se s WiFi žarišnom točkom naočala kako biste vi ili vaši prijatelji u vašoj blizini mogli gledati sliku uživo, prenositi ili dijeliti.
live stream wifi naočale - špijunske sunčane naočale

Skriveni USB priključak

Naočale imaju skriveni USB konektor s kojim možete puniti naočale ili preuzimati video i fotografije izravno na svoje računalo. Kada je integrirana baterija potpuno napunjena, naočale mogu snimati video neprekidno u roku od 1-2 sata. USB priključak skriven je u tijelu naočala.

naočale s kamerom diskretno snimanje - skriveni USB priključak

Osim funkcije kamere, elegantne naočale ispunjavaju i punu funkciju sunčanih naočala jer su izrađene od stakla s UV filterom 400 . Stoga će vaše oči tijekom nošenja naočala biti zaštićene od štetnog UV zračenja sunca . A osim toga, naočale su i vodootporne te stoga neće imati problema u nepovoljnim uvjetima kao što su kiša, snijeg i slično. Ove ekskluzivne sunčane naočale mogu se koristiti za razne sportske aktivnosti kao što su trčanje, jedrenje na dasci, ribolov, vožnja bicikla ili čak za uobičajeno nošenje tijekom dana.

UV400 sunčane naočale

Širok raspon upotrebe

Osobna zaštita - Uvijek nosite sunčane naočale i odmah ćete imati dokaz koji vam je potreban pritiskom na gumb.
Intervjui za posao - Snimite razgovor s obje strane za kasniji pregled kako biste poboljšali svoje vještine intervjua.
Pazite na svoju djecu - djeca mogu biti sramežljiva pred kamerama kada znaju da snimaju, spontano ih snimajte kako biste uhvatili dragocjene trenutke.
Potvrda isporuke - Ako dostavljate robu ili hranu, to je isti način za sprječavanje problema koji bi mogli nastati, bilježeći svaku isporuku.
Problemi s korisničkom službom – Kada se radi s klijentima u bilo kojoj vrsti poslovanja, kupac ponekad može biti ljut ili uvrijeđen. Imajte ovu kameru i snimajte kad god je to moguće da biste se zaštitili.
Snimanje događaja - ponesite naočale sa sobom na bilo koju emisiju, događaj ili konferenciju kako biste snimili video koji trebate i želite podijeliti.
Učionica ili predavanja – naočale za fotoaparat izvrstan su alat za diskretno snimanje učionica ili predavanja.
Snimanje - Snimite sjajan, jasan i brz video iz perspektive prvog lica prilikom lova ili snimanja.
Sportski događaji - Sjajan način za snimanje videa na sportskom događaju, nema svatko priliku snimiti i podijeliti ove nevjerojatne sportske trenutke. Naočale s kamerom omogućuju vam da imate obje ruke slobodne i možete pljeskati rukama ili uživati u svježem piću.

Značajke:

Full HD video snimanje sa zvukom
Fotografija
UV filter 400
Moderan i moderan dizajn naočala
Vodootporan dizajn

Tehnički podaci:

WiFi podrška: da (iOS/Android)
Funkcije: video, fotografija
Kamera: 5 Mpx CMOS + 90° široki kut
Video rezolucija: Full HD 1080P 1920 * 1080 30 fps
Rezolucija fotografije: 1920 * 1080
Format kompresije: H264
Format video datoteke: MOV
Format fotografije: JPEG
Memorija: 32 GB interne memorije
UV filter: 400
Vodootporna klasa: IP22
Dimenzije: 16,5x16x4,7cm
Težina: 44 g
Baterija: 420 mAh litij baterija
Video snimanje: unutar 1-2 sata
Punjenje baterije: oko 2 sata
USB priključak: Micro 5pin


Sadržaj paketa:

1x Elegantne naočale s HD kamerom
1x torbica za nošenje
1x USB kabel
1x Korisnički priručnik

Komentari

Ostali proizvodi