WiFi set za vožnju unazad 3 kamere + 7" LCD monitor sa snimanjem

Kod artikla: 19-075 Imam pitanje
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 330,00 U$
Cijena uklj. PDV 396,00 U$ 493,90 U$
- +

Opis proizvoda WiFi set za vožnju unazad 3 kamere + 7" LCD monitor sa snimanjem

WiFi set za vožnju unatrag 3 kamere + 7" LCD monitor sa snimanjem na micro SD karticu i dometom do 100m. Svestrani bežični sustav za vožnju unatrag za vozila poput autobusa, kamiona, kombija. Snima zapis kamere i pohranjuje ga na SDXC memorijsku karticu do 128GB.Snimak se snima u VGA rezoluciji i na memorijskoj kartici od 128GB možete spremiti više od 200 sati (8 dana) snimanja jedne kamere ili 50 sati sve 4 kamere.Digitalno bežično napajanje jamči prijenos signala do 100m, a signal je također dovoljno jak da ga ne ometaju veliki metalni dijelovi vozila ili tereta.Micro sd osim video zapisa pohranjuje i audio audio zapis.

Kamere za vožnju unatrag sa monitorom - 3x wifi kamera + LCD 7" s mogućnošću snimanja na SD karticu (Audio+Video) od PROFIO ELECTRONICS. Set je razvijen za zahtjevne transportne i radne situacije koje nastaju pri vožnji poljoprivrednih vozila ili građevinskih strojeva. Signal prijenos radi na temelju Wifi signala s kamera, što olakšava instalaciju kamera, a glavna prednost je što niste ograničeni povlačenjem spojnih kabela.Monitor služi i kao DVR snimač.

wifi kamere za automobil unatrag

Ovaj set sadrži 1x bežični DVR 7" monitor u automobilu i 3x bežičnu kameru za vožnju unatrag (možete spojiti još 1 WiFi kameru za vožnju unatrag). Monitor s kamerom je opremljen podesivom konzolom koju možete postaviti na potrebno mjesto. WiFi set za vožnju unatrag ima široku primjenu, zahvaljujući WiFi anteni visokih performansi pogodna je ne samo za automobile, već i za kombije, minibuse, autobuse, kamione, prikolice i druga vozila IP razina zaštite kamere je do IP66 vodootporna, otporna na prašinu i otpornost na šteta.

WiFi reverzni set s DVR snimačem i iznimno velikim dometom wifi veze do 100 m.

bežične kamere za parkiranje

Na WiFi DVR monitor moguće je istovremeno spojiti do 4 WiFi kamere , posebno kod ugradnje na veća motorna vozila, gdje vam je potrebno više pogleda iz različitih kutova. S ovim sustavom ćete točno znati što se nalazi iza ili oko vozila. LED monitor ima kontrast 300:1 s rezolucijom 800x480. Širokokutna leća do 150° također je opremljena IR noćnim vidom. WiFi signal ima domet do 100m , što vam jamči kvalitetan prijem od kamere za vožnju unatrag. Monitor ima jednostavan OSD izbornik preko kojeg možete postaviti kameru prema svojim potrebama. Na LCD monitoru može prikazati sve četiri kamere u isto vrijeme, u više varijacija, za prikaz dvije kamere pored, ili prebacivanje između kamera. Preko sklopnog kruga, kamera se može spojiti na svjetla za vožnju unatrag kako bi se automatski prebacila na odabranu kameru prilikom vožnje unatrag.

LCD monitor s kamerama može se spojiti na različite načine, uključiti se prilikom vožnje unatrag ili nakon pokretanja vozila. DVR monitor također ima funkciju zrcaljenja slike koja vam omogućuje da postavite kamere da prikazuju desnu i lijevu stranu iz vašeg pogleda. Također uključuje daljinski upravljač koji će pojednostaviti upravljanje prilikom mijenjanja kamera ili brzo prilagoditi sliku.

Mogućnost zrcaljenja kamere + mogućnost pregleda svih kamera na LCD-u istovremeno ili svake kamere zasebno

U slučaju da trebate montirati monitor na drugačiji način nego pomoću nosača (ono što je uključeno u paket), u našoj ponudi možete pronaći još tri vrste stalka koji vam omogućuju pričvršćivanje monitora na lako dostupno mjesto.

obrnuti set 3 kamere i dvr monitor

WiFi DVR 7" LED monitor

Funkcija DVR snimanja s do 4 kamere

Monitor s mogućnošću povezivanja do 4 WiFi kamere

Instalacija bez povlačenja kablova

Tehničke specifikacije monitora:

Model: Profio Clear View S7
7" LED monitor
Sustav: PAL/NTSC
Omjer stranica: 16:9
Rezolucija monitora: 800 x 480
Ulazi: 4 kanalni 2,4G WiFi ulaz za video signal
Kontrast: 300:1
Podesivo: svjetlina, kontrast, boja
Napajanje: DC 12V-24V
Potrošnja energije: 5W
Radna temperatura: -10 do 60°C
Temperatura skladištenja: -20 do 70°C
Dimenzije: 180 x 121 x 24 mm

Tehničke specifikacije kamere:

Model: Profio Parking Camera S7
Senzor slike: SHARP 1/4 CMOS
Rezolucija: 420 TV linija
WiFi veza: 2.4G WiFi s dometom od 100m
Minimalna rasvjeta: 1 LUX
IR noćni vid: da
Kut gledanja: 150°
IP zaštita: IP 66 vodootporan, otporan na prašinu, otporan na oštećenja
Potrošnja energije: 3W
Radna temperatura: -10 do 60°C
Temperatura skladištenja: -20 do 70°C
Dimenzije: 86,5 x 77 x 75 mm

Sadržaj paketa:

1x 7" LED WiFi DVR monitor
3x WiFi kamera za vožnju unatrag
1x daljinski upravljač
1x priručnik

bežični pribor za parkiranje

Komentari

Ostali proizvodi