WT2 Plus digitalni tumač - prijevod putem slušalica

Kod artikla: 70-001 Imam pitanje
Proizvođač VRIJEMENIK
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 247,50 U$
Cijena uklj. PDV 297,00 U$
- +

Opis proizvoda WT2 Plus digitalni tumač - prijevod putem slušalica

WT2 Plus digitalni tumač - online prijevod putem bluetooth slušalica TOP je prevoditelj na tržištu i najočekivaniji glasovni prevoditelj budućnosti. Bežične slušalice s inteligentnim prevoditeljem koje donose evoluciju u komunikaciji, bez obzira na jezične barijere. Prevoditelj govora s umjetnom inteligencijom za praktično prevođenje u stvarnom vremenu izravno putem slušalica, što znači da ne morate prevoditi izravno putem pametnog telefona .

Ovaj profesionalni on-line prevoditelj donosi kombinaciju vrhunskog glasovnog algoritma i tehnologije strojnog prevođenja. WT2 Plus je redefinirao prevoditelje na značajan i inovativan način, donoseći nove mogućnosti svojim korisnicima i tvrtkama na tržištu. Elektronski prevoditelj tekstova i rečenica koji će vam promijeniti pogled na komunikaciju i putovanja svijetom ako trebate bilo što prevesti. Više neće biti potrebniji Google prevoditelj ili Lingo tumač Peiko.

WT2 prevoditelj je apsolutni novitet i jedan od najboljih proizvoda u 2019. godini

wt2 plus prevoditelj

Prevoditelj podržava prijevod do 36 jezika (uključujući 84 različita naglaska)

Ovdje možete pronaći popis svih trenutno podržanih jezika prijevoda:

arapski, engleski, bugarski, kineski, češki, danski, finski, francuski, grčki, hebrejski, hindski, nizozemski, hrvatski, mađarski, indonezijski, japanski, kantonski, katalonski, korejski, malajski, njemački, norveški, poljski, portugalski, rumunjski, ruski, španjolski, slovački, slovenski, švedski, talijanski, tamilski, teluški (Indija), tajlandski, turski, vijetnamski

Možete odabrati do 13 različitih naglasaka na engleskom (SAD, Australija, Kanada, UK itd.). Također na španjolskom imate do 20 različitih naglasaka (Španjolska, SAD, Dominikanska Republika, Meksiko, Venezuela, itd.) Možete odabrati do 15 različitih naglasaka na arapskom (Ujedinjeni Arapski Emirati, Egipat, Izrael, Maroko, itd.) .

jezična podrška w2t prevoditelj

Promo VIDEO za WT2 prevoditelj

Dostupna su 3 načina prijevoda

wt2 plus aplikacija mobilni prevoditelj preko slušalica

Automatski način rada

Ovaj način rada radi na principu trenutnog prijevoda pomoću 2 bluetooth slušalice ( idealno u tišem okruženju bez buke iz okoline ). Sve što kažete automatski se prevodi izravno na postavljeni jezik, a preko umetnute slušalice dobivate zvučni prijevod. Tako možete udobno komunicirati bez potrebe za izravnim prijevodom putem pametnog telefona . Sva vaša komunikacija se, naravno, prikazuje i arhivira u aplikaciji putem mobilnog telefona, gdje također možete provjeriti ispravno prepoznavanje vašeg glasa. Pogodno za duže razgovore, poslovne sastanke.

Ručni mod

Ovaj način rada radi na principu trenutnog prijevoda s 2 bluetooth slušalice ( za komunikaciju s osobom u bučnom okruženju ). Za prijevod, samo dodirnite izravno bluetooth slušalicu (koja aktivira prijevod) i tada se sve što kažete automatski prevodi izravno na postavljeni jezik i dobivate prijevod zvuka putem umetnute slušalice. Tako možete udobno komunicirati bez potrebe za izravnim prijevodom putem pametnog telefona . Sva vaša komunikacija se, naravno, prikazuje i arhivira u aplikaciji putem mobilnog telefona, gdje također možete provjeriti ispravno prepoznavanje vašeg glasa.

Način govora

Ovaj način rada radi na principu trenutnog prijevoda pomoću 1 bluetooth slušalice i telefona ( idealno za kratak razgovor licem u lice s drugom osobom ). Druga osoba s kojom komunicirate razgovarat će izravno s vašim pametnim telefonom i on će se automatski prevesti izravno na vaš odabrani jezik, a vi ćete dobiti audio prijevod putem umetnute slušalice. Dakle, možete komunicirati bez potrebe za korištenjem slušalice od strane osobe koju ne poznajete (što vjerojatno nije prikladno i ljubazno), dovoljno je da imate samo jednu slušalicu. Sva vaša komunikacija se, naravno, prikazuje i arhivira u aplikaciji putem mobilnog telefona, gdje također možete provjeriti ispravno prepoznavanje vašeg glasa.

Korištenje prevoditelja WT2 Plus je prilično jednostavno, samo preuzmite besplatno dostupnu aplikaciju "WT2 Plus" (iOS, Android) na svoj mobilni telefon, da se uparite s slušalicom putem Bluetooth veze (min. Bluetooth verzija 4.2 i novija), a zatim dvije osobe će staviti jednu slušalicu u uho i odmah će moći komunicirati. Princip komunikacije je da vi govorite na svom jeziku, a druga osoba će u slušalici čuti prijevod na svoj jezik. Stoga prava komunikacija licem u lice više neće biti problem. Revolucionarni prevoditelj naći će svoju primjenu na putovanjima, u poslu, prilikom posjeta međunarodnim trgovinama ili hotelima te u mnogim drugim prilikama u kojima komunikacija na stranom jeziku predstavlja prepreku.

WT2 Plus osvojio je prestižnu nagradu za dizajn 2018. za svoj izvrstan dizajn

wt2 nagrade

 

Predstavite se svijetu!

Kada putujete u inozemstvo, nema ništa gore nego zaglaviti na nepoznatom mjestu bez mogućnosti učinkovite komunikacije. S WT2 Plus nikada nećete biti u takvoj situaciji jer osigurava prirodnu komunikaciju u stvarnom vremenu bez upotrebe ruku. Uronite u lokalnu kulturu tijekom putovanja, otvoreno se izrazite i stvorite smislenije veze s ljudima koje susrećete.

wt2 plus glasovni prevoditelj

Trenutna aktivacija - prevoditelj spreman za korištenje u bilo kojem trenutku

WT2 Plus je jedinstven po svojoj tehnologiji obrade signala, koja se razlikuje od ostalih konkurenata na tržištu. Za komunikaciju nije potrebno aktivirati telefon ili druga osoba ne mora preuzimati pametnu aplikaciju. Sve što vam je potrebno za komunikaciju je da oboje stavite bežičnu slušalicu u uho, a WT2 će se pobrinuti za udoban prijevod.

digitalni tumač wt2 plus slušalice

Inteligentni algoritam ON-THE-GO

Glavni algoritam omogućuje komunikaciju čak i u najbučnijem vanjskom okruženju. Uz automatsko prepoznavanje glasa i preuzimanje signala, WT2 pruža apsolutnu hands-free komunikaciju na raznim jezicima .
Komunikacija u inozemstvu bit će vam laka, bez obzira na jezične barijere.

online glasovni prijevod wt2 plus

Dvostruko smanjenje buke - svaka riječ se računa!

Na temelju algoritama i redukcije šuma omogućuje WT2 Plus da ima do 95% točnosti u prijevodu , čineći vaš razgovor sa strancem potpuno prirodnim.

wt2 plus glasovne slušalice

Podrška za više jezika uz globalizaciju

WT2 Plus trenutno podržava 36 jezika i 84 dijalekta , koji će biti dodani i ažurirani u budućnosti.

WT2 Plus jezična podrška

Dugo trajanje baterije - duže nego što vam je potrebno!

WT2 osigurava do 5 sati trajanja baterije po jednom punjenju, preko 12 sati trajanja baterije s punjivom futrolom - Dock stanicom i do 30 dana u stanju pripravnosti.

Punjiva WT2 plus torbica

Budite zapanjeni s WT2 Plus!

Načini interakcije ugrađeni u WT2 Plus ispunjavaju sve zahtjeve za ostvarenje snova. Pruža jedinstveno i besprijekorno iskustvo komunikacije.

wt2 plus elektronički prevoditelj za slušalice

Jednokratna investicija!

Korištenjem OTA tehnologije (preko zraka), WTA2 Plus podržava on-line nadogradnje, čije ažuriranje traje samo do 3 minute za softver i hardver.
Razvoj neće završiti, a prevoditelj će nastaviti pružati najbolju tehnologiju za korisnike, pa čak i usavršavati prijevod.

najbolji wt2 online prevoditelj

Dizajniran za dijeljenje!

Dizajn WT2 Plus temelji se na ideji "dijeljenja". Bilo da putujete na odmoru ili poslovnom putu, kada dođe prilika da započnete komunikaciju sa strancem, ponudite mu jednu od slušalica i počnite komunicirati prirodno na jedan od najjednostavnijih načina.

wt2 plus prevoditelj u uho

Značajke: kako koristiti wt2 prevoditelj

Sjajan dizajn
Trajanje baterije do 12 sati
Automatsko povezivanje
Više od 36 jezika i naglasci na svakom jeziku
Kompatibilan za iOS i Android
95% točnost prijevoda

Tehnički podaci:

Proizvod: WT2 Plus prevoditelj
Boja: bijela
Jezična podrška: 36
Podrška: Bluetooth 4.2 i noviji (veza s mobilnom aplikacijom)
Punjenje baterije: Lithium Polymer/90 minuta
Trajanje baterije do 15 sati/za 3 punjenja s priključne stanice
Podrška za sustav: iOS 11.0 / Android 7.0 i noviji
Napon: DC 5 +/0,25 V
Napajanje: 110 mA (slušalice) 320 mA (priključna stanica)
Dimenzije proizvoda: Duljina: 20 mm/Širina: 10 mm/Visina: 35 mm
Dimenzije pakiranja: Duljina: 75 mm/Širina: 75 mm/Visina: 36 mm
Neto težina proizvoda: 93,5g
Bruto težina proizvoda: 404g
Radna temperatura: 0 - 35°C

Paket uključuje:

1x Master bluetooth slušalica
1x bluetooth slušalica za goste
1x punjiva priključna stanica
1x USB kabel za napajanje
1x vrećica za pohranu
2x kuka za uši
6x štitnici za uši
1x Korisnički priručnik

wt2 prevoditelj u uho sadržaj paketa

Komentari

Ostali proizvodi