4CH kanalna auto kamera DVR snimač + GPS/WIFI/4G + praćenje u stvarnom vremenu - PROFIO X6

Kod artikla: 55-229 Imam pitanje
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 458,34 U$
Cijena uklj. PDV 550,00 U$
- +

Opis proizvoda 4CH kanalna auto kamera DVR snimač + GPS/WIFI/4G + praćenje u stvarnom vremenu - PROFIO X6

4CH kanalna auto kamera DVR snimač + GPS/WIFI/4G + 120° kut gledanja. Nadzor sa kamera u realnom vremenu - PROFIO X6 od PROFIO ELECTRONICS. Kompletan sustav nadzora za automobil ili kombi, kamion itd. kao GPS uređaj za praćenje s WIFI i 4G SIM podrškom za savršen pregled vožnje u stvarnom vremenu.

Auto kamera s daljinskim GPS nadzorom - nudi funkcije kao što su GPS Tracker i live GPS online praćenje vozila putem telefonske aplikacije (Android/iOS) ili PC web platforme, kao i audio snimanje zvuka u području gdje se nalazi glavna kamera. Za postavljanje kamere morate koristiti AHD kompatibilni monitor 5"/7"/10" (možete odabrati izravno iz naše ponude)

PROFIO X6 - 4-kanalna wifi auto kamera 4G SIM FULL HD

PROFIO X6 - 4-kanalna wifi auto kamera 4G SIM FULL HD

Sustav nudi i LIVE sliku s kamera u stvarnom vremenu. Ovo je 4-kanalni auto DVR s ugrađenom FULL HD 1080P prednjom kamerom s kutom gledanja 120° i mogućnošću spajanja bilo koje druge 3 kamere za vanjski ili unutarnji dio vozila (bočna, stražnja, vožnja unatrag), koje također možete kupiti direktno u našoj trgovini s 4PIN konektorom (moguće je koristiti i ugrađene kamere u vašem vozilu). Moguće je spojiti vanjske kamere s rezolucijom 3x Full HD ili kombinacijom 1x Full HD + 2x HD . Ugrađeni snimač koji omogućuje snimanje sa sve četiri kamere istovremeno. Utor za 2x SD memorijsku karticu do 256GB tj. max 512GB prostora za pohranu. Kamera se može spojiti na 12/24V napajanje

Sustav nadzora sa 4G SIM podrškom i spajanjem dodatne 3 kamere za LIVE praćenje i snimanje sa istih

auto kamera profio x6 4 ulaza za kameru

Zanimljiva će svakako biti podrška za kreiranje Wifi 4G hotspota preko umetnute 4G SIM kartice . Kamera također može snimati zvuk putem mikrofona koji se nalazi izravno u tijelu glavne kamere. Slike se spremaju na podržanu SD memorijsku karticu veličine do 256 GB - uređaj ima dva utora za SD karticu . Tijelo kamere izrađeno je od visokokvalitetnih materijala, što je čini otpornom na visoke temperature ili ekstremnu hladnoću (-20°C do 70°C). Ugrađeni G-senzor, cikličko snimanje, rotacija, okretanje i zrcaljenje slike kamere su samo po sebi razumljivo. Kameru pričvrstite na vjetrobransko staklo zahvaljujući 3M naljepnici.

GPS praćenje lokacije uživo u stvarnom vremenu i praćenje slike uživo s do 4 kamere

4-kanalna wifi kamera za auto

Dodatna oprema po izboru - mogućnost spajanja do 3 vanjske kamere s 4 PIN konektorom

Mogućnost kupnje (spajanja) do 3 eksterne kamere s 4PIN konektorom, što omogućuje kombiniranje kamera prema potrebi ( prema vrsti montaže ili dimenzijama i željenom dizajnu kamere, sa ili bez noćnog vida i sl.). U slučaju osobnog vozila, kamere možete konfigurirati tako da snimaju bočne strane vozila i prostor iza vozila. U slučaju prijevoznog sredstva koje nije autobus , možete kombinirati kamere da 2 kamere snimaju ulazna vrata autobusa, a 1 kamera može snimati prostor iza vozila ili ponašanje vozača. Za postavljanje kamere potrebno je na kameru spojiti bilo koji MONITOR sa 4PIN konektorom na kojem će vozač imati pregled nad kamerama i njihovo snimanje (ili može poslužiti i kao pomoćnik pri vožnji unatrag) ili možete promijeniti postavke kamere. Kada koristite monitor, kamera se može podešavati pomoću priloženog daljinskog upravljača. Monitor i vanjske kamere nisu dio paketa, ali se mogu naručiti kod nas.

Shema spajanja sustava PROFIO X6 - univerzalnog sustava kamera za vozila

profio x6 - univerzalna kamera za automobile, kamione, kombije

Dizajn koji se može zaključati

Dizajn koji se može zaključati otporan na neovlašteno korištenje osigurava sigurno pristajanje koje sprječava fizički pristup utoru za microSD karticu i utoru za SIM karticu , uvelike smanjujući rizik od neovlaštenog mijenjanja podataka.

profio x6 kamera zaključavanje SD kartice i SIM

Ugrađena SOS tipka

SOS tipka ugrađena je u kameru na instrument ploči, koja vozačima omogućuje da obavijeste upravu voznog parka ili drugu osobu u slučaju nužde ili potencijalno opasnog scenarija. Kada se gumb pritisne, brzo šalje obavijest sustavu.

Hitna upozorenja - Kada pritisnete SOS tipku, administrator ili druga ovlaštena osoba će putem softverske nadzorne ploče primiti automatska upozorenja s točnim GPS koordinatama automobila, što im omogućuje brzu intervenciju i pomoć vozaču.

profio x6 - full fd sustav kamera za auto

Dvostruki utor za memorijsku karticu

Kamera ima 2 utora za memorijsku karticu kapaciteta do 256 GB po utoru. Ukupno, kamera može imati do 512 GB prostora za pohranu . Snimka pohranjena na kartici predstavlja otprilike 2 GB po satu po 1 snimljenom kanalu u Full HD rezoluciji. Memorijske kartice nisu uključene u paket.

wifi auto kamera profio x6 sd kartica s dva utora

Vanjski GPS modul s kabelom od 3m

Većina auto kamera ima GPS modul ugrađen izravno u kućište kamere, to ponekad može uzrokovati probleme prilikom traženja GPS signala, posebno ako vjetrobransko staklo ima dodatnu površinsku obradu, kao što je grijanje vjetrobranskog stakla itd. Auto kamera Profio X6 opremljena je vanjski GPS modul, koji ima dugi kabel od 3 metra , tako da možete postaviti GPS modul bilo gdje u vozilu.

4 kanala DVR za kamion, kombi, autobus, radni stroj - savršeno video snimanje - bez mrtvog kuta

dvr sustav

S vozilom se možete povezati putem aplikacije za mobilni telefon kao i WEB platforme na računalu ili tabletu.

Karta će vam pokazati njegovu trenutnu lokaciju s vremenom, brzinom i GPS koordinatama. Aplikacija također podržava funkciju pregleda uživo u stvarnom vremenu. U sustavu nadzora (aplikacija, web platforma, PC softver) možete pratiti više uređaja.

Preusmjeravanje na WEB platformu

aplikacija web platforme profio x6

CMSV7 aplikacija za AndroidCMSV7 IOS aplikacija
Android aplikacija IOS aplikacija

Praćenje uživo u stvarnom vremenu - Gledajte snimke s kamere na instrument tabli bilo kada i bilo gdje

Praćenje uživo u stvarnom vremenu - kamera profio x6

Wifi internet u vozilu - 4G HOTSPOT

Samo umetnite 4G SIM karticu i jednostavno se možete spojiti na internet. Nakon umetanja SIM kartice u uređaj, možete aktivirati funkciju hotspota i ona će stvoriti 4G WiFi pristupnu točku (podatkovne usluge moraju biti aktivirane na SIM kartici). Podržava 2G GSM, 3G WCDMA i 4G (LTE) prijenos podataka. Tako da se možete spojiti na brzi internet gotovo svugdje gdje imate pokrivenost. Nakon pokretanja motora, wifi hotspot će se automatski uključiti.
Wifi internet u vozilu - 4G HOTSPOT profio x6

Snimanje u petlji - cikličko snimanje

Kada je prostor za pohranu na umetnutoj mikro SD kartici pun, može automatski prebrisati starije datoteke novijima, tako da se datoteke stalno obnavljaju.

camera profio x6 - Snimanje u petlji - cikličko snimanje

Pouzdan svjedok nezgode - ugrađeni G senzor

Zahvaljujući ugrađenom G-senzoru, auto kamera Profio X6 pouzdan je partner iu kriznim situacijama. Kamera automatski detektira udar i zaključava datoteku kako se ne bi automatski izbrisala. Takva se datoteka pohranjuje u posebnu mapu gdje se ne može izbrisati funkcijom snimanja u petlji.

auto kamere g senzor profio x6

Snimanje u petlji

Videozapisi će se spremati na mikro SD karticu svakih 5 minuta. Ako je SD kartica puna, starije snimke će se automatski izbrisati i zamijeniti novima.

auto kamera full hd snimanje u petlji

Podržava WDR funkciju (široki dinamički raspon)

Ova auto kamera podržava funkciju WDR, WDR je vrhunska tehnologija primijenjena na kamere, bez obzira na to je li okruženje presvijetlo ili tamno, ili ima li sjene, refleksije, zatamnjenja itd. WDR je razlika u razinama svjetla na slici između najmračnija i najsvjetlija područja.

podržava WDR funkciju Profio X6

WDR - široki dinamički raspon - auto kamere

profio elektronika Kamera Profio Tracking Cam X6 vrhunski je proizvod novog branda PROFIO ELECTRONICS koji je usko specijaliziran za razvoj i proizvodnju inovativnih kamera koje donose novu dimenziju njihovoj uporabi u svakodnevnoj praksi.

Specifikacija:

Procesor: Hi3521A
Operativni sustav: Linux
TV sustav: PAL
Video kompresija: H.264
Rezolucija: 1080P/720P/960H/D1/CIF
Broj kanala: 4
Audio kompresija: G.726
Snimanje zvuka: da
Pohrana: 2xSD kartica max. 256 GB (nije uključeno)
Prednja kamera: Da, AHD 1080P
AV izlaz: CVBS
Ulaz alarma: 4
GPS: da
Wi-Fi: da, 802.11b/g/n, 2,4 GHz
Napajanje: DC:8V~36V
Dimenzije glavne kamere: 141,5 mm (š) x 83 mm (v) x 47,5 mm (d)
Radna temperatura: -20°C do 70°C


Sadržaj paketa:

1x Profio X6 DVR sustav
1x vanjski GPS modul s kabelom od 3m
1x komplet za sastavljanje
1x produžni kabel za napajanje (duljina 5m)
1x Kablovi za napajanje
1x daljinski upravljač
2x ključ za kameru
1x priručnik

sadržaj paketa profio x6

Komentari

Ostali proizvodi