BSD LCD monitor 7" za 4 kamere za vožnju unatrag sa snimanjem slike

Kod artikla: 15-047 Imam pitanje
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 210,84 U$
Cijena uklj. PDV 253,00 U$
- +

Opis proizvoda BSD LCD monitor 7" za 4 kamere za vožnju unatrag sa snimanjem slike

BSD LCD Monitor 7" za kamere za vožnju unatrag za automobile, strojeve, kombije sa snimanjem slike sa 4 kamere + BSD sustav za nadzor mrtvog kuta. LCD monitor za kamere za vožnju unatrag sa sustavom detekcije ljudi i vozila ili objekata (BSD) + snimanje na 128GB micro SD. Uz ovaj monitor možete spojiti do 4 kamere za vožnju unatrag sa sustavom za praćenje mrtvog kuta, što ovaj monitor čini idealnim pomoćnikom pri vožnji unatrag. BSD - sustav nadzora osigurava da ćete imati i pregled mrtvog kuta. BSD sustav otkriva ljude i automobile u kut gledanja kamere. Podržana je na dvije kamere na kanalima 3 i 4. Ova funkcija prikazuje ljude u žutom okviru i automobile u crvenom okviru.

Ako se osoba ili automobil krene izravno prema kameri, žuti ili crveni okvir bit će obojen u cijelosti , što znači da prepreka ide izravno prema vama . U postavkama također možete omogućiti ili onemogućiti zvučnu obavijest . Izravno na monitoru imate tipke pomoću kojih možete prebacivati ​​sliku između kamera ili prikazati sve 4 kamere odjednom. Monitor vam omogućuje prebacivanje između različitih opcija prikaza kamere, ovisno o tome koliko ste kamera spojili i koje želite da se pojavljuju kao glavne. Također imate daljinski upravljač za još bolju kontrolu monitora. Mogu se spojiti samo HD i FULL HD kamere DVR LCD monitor

BSD sustav detekcije mrtvog kuta​ - detektira OSOBE u žutom okviru i AUTOMOBILE u crvenom okviru

nadzor vožnje unatrag i parking bsd

Monitor također podržava prikaz pomoćnih smjernica, ne samo na stražnjoj kameri za vožnju unatrag, već i na desnoj i lijevoj kameri (brojevi kanala 3 i 4) . Vodilice se mogu kalibrirati prema vozilu na koje su ugrađene. Monitor također služi kao DVR snimač s podrškom za memorijske kartice do 128 GB . Videozapisi kamkordera pohranjuju se u zasebne datoteke prema kanalima 1 do 4 . Zahvaljujući svojim funkcijama, ovaj sustav za vožnju unazad ima širok raspon primjena.

Mogućnost povezivanja do 4 kamere uz mogućnost odabira redoslijeda prikaza kamere.

Pojedinačne kamere mogu se prikazati jedna pored druge ili, ako je potrebno, kombinirati raspored kamera na monitoru.

BSD monitor za parking kamere

Na DVR monitor se mogu spojiti samo kamere s LED osvjetljenjem ( nije moguće spojiti kamere s IR noćnim vidom). S ovim sustavom ćete točno znati što se nalazi iza ili oko vozila. Pogodan je za automobile, kombije, minibuse, kamp prikolice, autobuse, kamione, poluprikolice, poljoprivrednu mehanizaciju i druga vozila. Monitor je opremljen podesivim nosačem koji možete pričvrstiti na željeno mjesto. Tu je i vizir za sunce koji osigurava jasnu sliku, a bez odsjaja i tipke s pozadinskim osvjetljenjem olakšavaju rad u mraku.

BSD monitor za kamere za vožnju unatrag sa snimanjem slike s 4 kamere (mikro SD podrška do 128 GB)

monitor parkiranja kamiona

Na monitor se mogu spojiti do 4 kamere koje možete birati iz naše ponude (samo kamere bez IR noćnog vida) i spojiti ih na monitor preko 5, 10, 15 ili 20 metara 4-pin kabela. 4-pinski konektor koji povezuje kameru s kabelom je vodootporan, a kamera je otporna na prašinu i oštećenja. Instalacija je jednostavna. Kabeli za napajanje nalaze se izravno na monitoru, a pojedinačne kamere se napajaju preko 4-pinskog kabela izravno s monitora, tako da nije potrebno spajati svaku kameru na izvor. Monitor također uključuje 3 spojna kabela za spajanje jedne kamere na svjetla za vožnju unatrag. Kada vozite unatrag, odabrana kamera će se automatski prikazati na monitoru.

monitor za vožnju unatrag sa snimanjem - kombajn

U slučaju da trebate montirati monitor na drugačiji način nego pomoću nosača (što je uključeno u paket), u našoj ponudi možete pronaći i druge vrste postolja koji vam omogućuju pričvršćivanje monitora na primjer na vjetrobran ili gdje je to potrebno. U slučaju da trebate staviti kameru na prikolicu koja se može skinuti s automobila ili kamiona, u našoj e-trgovini možete kupiti spojni kabel kamere za vožnju unatrag za prikolice i poluprikolice. To osigurava jednostavno odspajanje sustava za vožnju unatrag i ponovno spajanje.

7-inčni monitor za automobil

Značajke:

7" LCD monitor
BSD - sustav za praćenje mrtvog kuta (slijepih kutova)
Mogućnost povezivanja do 4 kamere za vožnju unatrag
Zrcaljenje slike
Mogućnost prikaza sve 4 kamere na monitoru odjednom
OSD izbornik s daljinskim upravljačem
Rezolucija zaslona 1024x600 piksela

Tehničke specifikacije:

Model: Profio - W70BSD
Monitor: 7" LED HD 16:9 RGB
Rezolucija: 1024x600 piksela
Pozadinsko osvjetljenje: 500cd/m2
Kut gledanja: 180°
AV ulaz: 4 AHD kanala, 720p @ 25/30 podrška
Okidač: 4 kanala
Načini prikaza: 4 kamere, 2 kamere, 1 kamera
Funkcije: 3-kanalni sustav nadzora mrtvog kuta (mrtvih kutova) s alarmom (lijeva, desna strana, straga), udaljenost nadzora može postaviti korisnik
DVR: 4-kanalno snimanje, AHD rezolucija 1280x720 / TS format
Snimanje: podrška za SD karticu do 128 GB
Sustav: PAL/NTSC
OSD: svjetlina, kontrast, boja, glasnoća, jezik, zrcaljenje slike, kašnjenje
Napajanje: 9-40V ulaz, 12V izlaz
Potrošnja: do 7W
Radna temperatura: -20 do 70°C
Video konektor: RCA / 4-pinski
Veličina: 180x121x26 (75) mm

Sadržaj paketa:

1x 7" LCD monitor
1x daljinski upravljač
1x Štitnik za sunce
1x nosač za montažu monitora
1x vijci za montažu monitora
1x Kabel za napajanje
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi