FULL HD kamera u vodootpornim sunčanim naočalama sa 16 GB memorije

Kod artikla: 10-138 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 128,34 U$
Cijena uklj. PDV 154,00 U$
- +

Opis proizvoda FULL HD kamera u vodootpornim sunčanim naočalama sa 16 GB memorije

FULL HD kamera u vodootpornim sunčanim naočalama sa 16 GB memorije​ praktične su i jednostavne za korištenje, tako da se mogu koristiti u različitim situacijama za snimanje najboljih slika. Zabilježite nezaboravne trenutke s odmora izravno iz svog pogleda, potpuno neprimjetno i bez ikakvih komplikacija. Ugrađena HD kamera od 5 MP s visokokvalitetnim CMOS senzorom snima video zapise od 1920x1080 pri 30 sličica u sekundi uz zvuk visoke kvalitete . Također možete koristiti naočale za fotografiranje kako biste snimili zanimljive slike ili situacije.

naočale s FULL HD vodootpornom kamerom

Svi snimljeni podaci, kao što su videozapisi i fotografije, pohranjeni su na 16 GB interne ugrađene memorije, što omogućuje naočale da služe kao prijenosno skladište. Uključite naočale i počnite snimati pomoću gumba na desnoj strani sunčanih naočala pri dnu okvira. Na unutarnjoj strani naočala nalazi se crveni indikator koji vas bljeskanjem uz vibraciju okvira obavještava o trenutnom statusu naočala. Naočale dolaze s USB konektorom za punjenje naočala ili možete preuzeti podatkovne datoteke (snimljene videozapise) na svoje računalo. Potpuno napunjene naočale mogu snimati video neprekidno oko 1 sat.

Elegantne naočale, ne samo da imaju funkciju video kamere, već služe i kao potpuno funkcionalne sunčane naočale jer su izrađene od stakla s UV 400 filterom . Stoga će vaše oči biti zaštićene od štetnog UV zračenja sunca dok nosite naočale . Naočale su također vodootporne i stoga im nije problem snimati čak ni u nepovoljnim uvjetima poput kiše, snijega i tako dalje. Ove ekskluzivne sunčane naočale mogu se koristiti u raznim sportskim aktivnostima kao što su trčanje, jedrenje na dasci, ribolov, vožnja bicikla ili čak klasično nošenje tijekom sunčanog dana.

Značajke:

Snima Full HD video sa zvukom
Fotografija
UV filter 400
Moderan i moderan dizajn naočala
Vodootporan dizajn

Tehnički podaci:

Funkcije: video, fotografija
Kamera: 5Mpx CMOS + 63° široki kut
Rezolucija videa: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Rezolucija fotografije: 1980*1080
Format kompresije: H264
Format video datoteke: MOV
Format fotografije: JPEG
Memorija: 16 GB interne memorije
UV filter: 400
Vodootporna klasa: IP66
Dimenzije: 15,5 cm (Š) x 4,8 cm (V) x 17,5 cm (D)
Težina: 55 g
Baterija: 480 mAh litij baterija
Video snimanje: u roku od 2 sata

Paket sadržaja:

1x Elegantne naočale s HD kamerom
1x prijenosna torbica
1x krpa za čišćenje
1x USB kabel
1x Korisnički priručnik

Komentari

Ostali proizvodi