Olovka za snimanje zvuka - Digitalni skriveni špijunski snimač glasa + 8 GB

Kod artikla: 09-096 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 110,00 U$
Cijena uklj. PDV 132,00 U$
- +

Opis proizvoda Olovka za snimanje zvuka - Digitalni skriveni špijunski snimač glasa + 8 GB

Olovka za snimanje zvuka - Digitalni skriveni špijunski snimač glasa + 8 GB​ + MP3 player. Idealan diktafon za snimanje zvukova na većim udaljenostima. Pen rekorder ima 8 GB memorije s funkcijom detekcije zvuka i zaslonom za tajno snimanje zvuka. Snimač se napaja ili putem priloženog USB kabela ili putem punjive Li-polimer baterije, koja je potpuno napunjena i nudi kontinuirano snimanje glasa i zvukova do 38 sati u WAV formatu. Priložene slušalice mogu se koristiti za reprodukciju audio datoteka. Diskretno audio snimanje bilo gdje.

digitalni diktafon u olovci

Digitalni snimač glasa ima LCD zaslon od 1,2" na kojem možete vidjeti tijek pojedinih naredbi i funkcija. Zahvaljujući prijenosnom kompaktnom dizajnu, snimač uvijek možete jednostavno pohraniti i sakriti ga kao špijunski uređaj u džepu , na primjer, tako da možete snimati tajno ili diskretno Snimač glasa je idealan mobilni snimač za snimanje zvukova na velikim udaljenostima, a nudi i funkciju MP3 playera za vaše omiljene pjesme, koje možete prenijeti na uređaj putem priloženih USB podataka kabel.

diktafon u peru skriveni špijun

Digitalni diktafon u elegantnoj olovci - 8 GB interne memorije. Uređaj nudi 5 funkcija u jednoj olovci, snimanje zvuka, mp3 player, USB pogon, automatsko snimanje zvuka - počinje kada se otkrije povećana razina buke . To je inovativan uređaj koji kombinira elegantan dizajn i ujedno ugodan dizajn za korištenje svih njegovih funkcija. Digitalni diktafon skriven u privjesku za ključeve snima zvuk u vrhunskoj kvaliteti zahvaljujući smanjenju šuma i stoga je izvrstan dodatak za treninge, poslovne sastanke, poslovne i druge svrhe snimanja razgovora. Integrirana memorija od 8 GB pruža dovoljno prostora za pohranu dugotrajnih snimki glasa, također zahvaljujući ugrađenoj litij bateriji, koja će služiti za otprilike 38 sati neprekidnog snimanja.

špijunska olovka - audio snimanje zvuka

Funkcija detekcije zvuka je važna - automatsko snimanje počinje kada se snimi zvuk

olovka sa skrivenim diktafonskim špijunskim audio snimačem

Digitalna olovka sadrži klasičnu olovku, tako da možete pisati bilješke i istovremeno snimati zvuk sa sastanaka, razgovora, telefonskih poziva, a da to nitko ne primijeti. Olovka služi i kao MP3 player zahvaljujući integriranoj memoriji na koju USB kabelom možete snimiti svoje omiljene pjesme ili reproducirati snimljene razgovore, a zatim ih slušati preko slušalica. U integriranu memoriju od 8 GB moguće je učitati razne druge datoteke, pa olovka obavlja i klasičnu funkciju prijenosnog USB flash pogona. Digitalna olovka je prijenosna i praktična zahvaljujući dimenzijama klasične olovke, poslužit će u raznim životnim situacijama, kada je potreban i neupadljiv način snimanja zvuka.

diktafon u olovci - automatsko snimanje

Značajke:

Olovka s punim mogućnostima
Snimač glasa
Funkcija automatskog snimanja u slučaju detekcije zvuka
MP3, WMA i WAV player
USB flash pogon
Stereo slušalice

Specifikacija:

Format audio snimanja: WAV
Materijal: legura cinka
Značajke: audio snimanje jednim dodirom, automatsko audio snimanje, mp3 player, olovka
Interna memorija: 8GB
Napajanje: ugrađena punjiva litijska baterija
Težina: 50g
Vrijeme snimanja (kapacitet memorije): do 20 sati
Vrijeme snimanja (trajanje baterije): do 38 sati
Vrijeme čekanja: do 60 sati
Podržani formati za reprodukciju: mp3, wav, wma
Zaslon: OLED 1,2"
Frekvencija: 48KHZ
Kvaliteta: 192KBPS
Crna boja
Dimenzije: 142x15mm

Sadržaj paketa:

1x olovka za snimanje
1x slušalice
3x dopuna rezervne olovke
1x USB kabel
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi