Pinhole špijunska GSM kamera na SIM kartici s daljinskim slušanjem

Kod artikla: 10-121 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 146,66 U$
Cijena uklj. PDV 176,00 U$
- +

Opis proizvoda Pinhole špijunska GSM kamera na SIM kartici s daljinskim slušanjem

Pinhole špijunska GSM kamera na SIM kartici s daljinskim slušanjem koja će vas uvijek na vrijeme upozoriti što se događa u promatranom području. Ako trebate nadzirati unutrašnjost ureda, kuće, stana ili automobila i biti rano informirani o događajima, ova GSM SIM kamera s pinholeom dizajnirana je samo za vas. Dovoljno je kupiti kod bilo kojeg operatera SIM karticu s telefonskim brojem koji možete umetnuti u pinhole kameru. Kamera također uključuje utor za microSD karticu do maksimalnog kapaciteta od 32 GB, koja će snimati video i audio. Uređajem se jednostavno upravlja pomoću naredbenog SMS-a, koji sa svog mobilnog telefona šaljete na GSM špijunsku kameru. Nakon inicijalne kalibracije SMS-a kada će kamera zapamtiti vaš telefonski broj za daljnju komunikaciju, možete postaviti SMS s naredbama potrebne funkcije za praćenje. Osnovna funkcija je detekcija zvuka.

Pinhole gsm kamera

Prilikom detekcije zvuka iznad 40 db, uređaj će vas automatski nazvati i preko osjetljivog mikrofona možete čuti što se događa na udaljenosti od šest metara. Zatim možete poslati SMS s naredbama za snimanje videa. Video sa zvukom će se pohranjivati na memorijsku karticu u intervalima od 30 minuta. Također možete odabrati naredbu za samo snimanje zvučnog zapisa. Nakon poziva na telefonski broj u kameri, uređaj će automatski preuzeti vaš poziv i možete čuti što se događa oko kamere. Funkcija detekcije pokreta sprema vašu fotografiju u JPG formatu na microSD karticu.

Gsm špijunska pinhole kamera na sim i SD kartici

Putem naredbenog SMS-a, SIM sigurnosna kamera vam može poslati informativni SMS s detaljima o statusu baterije, slobodnom kapacitetu memorijske kartice, informacijama o stvarnom procesu (ako snimate samo video ili audio). Druga mogućnost je formatiranje kartice ili resetiranje uređaja putem SMS-a. Baterija kapaciteta 2500 mAh osigurava dug rad GSM SIM kamere. U stanju pripravnosti može raditi do 12 dana. Vrijeme razgovora je do 150-180 minuta. SIM sigurnosna kamera se također može spojiti na trajno napajanje ili POWERBANK, kako bi se povećalo vrijeme rada u skladu s kapacitetom vanjskog punjača baterija.

Značajke:

  • Špijunska kamera s GSM SIM karticom
  • Upravljanje putem SMS naredbe
  • Podržava SIM kartice svih operatera
  • U stanju čekanja radi do 12 dana
  • Automatski povratni poziv kamere na vaš telefonski broj prilikom otkrivanja zvuka

Tehnički podaci:

Rezolucija videa: 320x240
Rezolucija fotografije: 640x480
Brzina kadrova: 10 fps
Video format: AVI
Kut gledanja: 70°
Audio snimanje: da 6m
Minimalno osvjetljenje: 1 lux
Kapacitet baterije: 2500mAh
Vrijeme pripravnosti: 12 dana
Vrijeme razgovora: do 15-180 minuta
Maksimalni kapacitet memorije: 32 GB
Radna frekvencija: GSM850 / 900/1800 / 1900MHz
Radna temperatura -20ºC do + 55ºC

Paket uključuje:

1x špijunska kamera s rupicama za GSM SIM
1x USB kabel za napajanje
1x 2500mAh baterija
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi