WiFi špijunska HD kamera skrivena u naočalama s kontrolom na dodir

Kod artikla: 10-174 Imam pitanje
novi WiFi špijunska HD kamera skrivena u naočalama s kontrolom na dodir
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 146,66 U$
Cijena uklj. PDV 176,00 U$
- +

Opis proizvoda WiFi špijunska HD kamera skrivena u naočalama s kontrolom na dodir

WiFi špijunska HD kamera skrivena u naočalama s kontrolom na dodir. Ove špijunske naočale imaju savršenu kamuflažu protiv svake sumnje jer djeluju kao moderan dodatak vašoj odjeći. Elegantne i špijunske naočale praktične su za neprimjetno snimanje okoline, a za ultralaku konstrukciju od samo 40g udobne su za svakodnevnu upotrebu. Istodobno, ne morate pritisnuti nijednu tipku jer oni reagiraju samo na dodir . S ovim špijunskim naočalama bilježite točno ono što vidite dok imate slobodne ruke, ne izazivajući sumnju. Još jedna prednost je prijenos uživo putem WiFi veze izravno na vaš mobilni telefon putem aplikacije "Pro iCam" , koja je besplatno dostupna za Android i iOS . Pomoću aplikacije ne možete samo pregledavati snimljene slike, već i reproducirati snimljene videozapise. Zahvaljujući P2P podršci , naočale se mogu povezati s internetom pomoću mobilnog telefona kako bi se stvorila WiFi Hotspot i omogućila gledanje snimaka uživo na internetu za svoje prijatelje.

Kamera je ugrađena u okvir naočala i skenira kroz jednosmjernu prozirnu plastiku, što osigurava njenu tajnost. Kamera nije vidljiva golim okom niti pod bilo kojim kutom , niti s pozadinskim osvjetljenjem. Rukovanje je prilično jednostavno putem dodirne pločice na vanjskoj strani okvira naočala, a također je dizajnirano da bude neprimjetno. Špijunske naočale za dodir s HD kamerom + P2P video uživo + WiFi za prodaju na mreži.

Kamera je precizno skrivena u okviru naočala

Naočale s kamerom imaju prozirne prozirne leće.

wifi HD kamera u naočalama

Naočale imaju ugrađen senzor pokreta koji može detektirati kretanje, a zatim vas upozoriti putem obavijesti izravno na vaš mobilni putem aplikacije "Pro iCam" . Korisna značajka kada trebate napustiti ured, ali u isto vrijeme morate biti sigurni da nitko neće posjetiti vaš stol dok ste odsutni. Snimljene slike snimaju se u Full HD rezoluciji 1920x1080p pri 30 fps na microSD karticu do maksimalno 64 GB . Naočale su opremljene integriranom punjiva baterijom kapaciteta 280 mAh koja je ugrađena izravno u uklonjivu ruku naočala i osigurava rad kamere oko 75 minuta. Ako trebate napuniti bateriju, otkopčajte ruku i napunite je putem mikro USB kabela . Velika prednost je što se u pakiranju nalazi još jedna rezervna ručica s baterijom koju pričvršćujete na naočale dok punite drugu bateriju . To vam omogućuje kontinuirano snimanje videa. Također ćete cijeniti funkciju punjenja baterije putem Powerbanka , koji će vam osigurati da uvijek imate napunjenu bateriju pri ruci.

elegantne i elegantne naočale s kamerom

Špijunske naočale savršen su izbor za vas ako trebate napraviti nenametljivu snimku sastanka bez ikakve sumnje . Naočale imaju široku primjenu, jer ih možete koristiti npr. na odmoru, koncertu ili prilikom snimanja raznih životnih iskustava. Povezivanjem Full HD naočala s računalom putem USB-a, one djeluju kao čitač memorijskih kartica i možete preuzeti snimljene videozapise i fotografije izravno na svoje računalo ili prijenosno računalo.

skrivena kamera u naočalama

Značajke:

Elegantne naočale s HD kamerom
Kontrola dodirom na ruci naočala
Senzor pokreta s upozorenjem o obavijesti
Podrška za WiFi vezu i P2P
Koristi microSD karticu do 64 GB

Tehnički podaci:

Optika: 2.0 MP CMOS
Rezolucija videa: 1920x1080p
Omjer kadrova: 30 fps
Video kompresija: H.264
Video format: AVI
Kut skeniranja: 70°
Memorijske kartice: microSD kartice 8-64GB
Baterija: 280 mAh
Trajanje baterije: pribl. 75 minuta (radno vrijeme)
Vrijeme punjenja: 1-2 sata
Mrežna veza: P2P, WiFi
Napajanje: DC-5V
Kabel za napajanje: mikro USB
Podrška za sustave: iOS, Android
Dimenzije: 149 mm x 146 mm x 41 mm
Težina: 40 g

Sadržaj paketa:

1x WiFi naočale s kamerom
2x ručica za naočale s baterijom
1x adapter za punjenje za ruke
1x Micro USB kabel
1x krpa za čišćenje
1x USB sa softverom
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi