Germicidno UV svjetlo ​2,5W s dezinfekcijom ozonom

Kod artikla: 77-003 Imam pitanje
Proizvođač /
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 91,66 U$
Cijena uklj. PDV 110,00 U$
- +

Opis proizvoda Germicidno UV svjetlo ​2,5W s dezinfekcijom ozonom

Germicidno UV svjetlo ​2,5W s dezinfekcijom ozonom je sun uv led lampa s ultraljubičastim svjetlima idealna za 99,99% sterilizaciju bakterija i virusa (Corona - covid 19, itd.)​ UV germicidna 36 0° lampa za učinkovitu sterilizaciju i dezinfekciju kuće ili drugih prostora (automobila).   U današnje vrijeme često se susrećemo s raznim bakterijskim i virusnim prijetnjama u zraku, od kojih se dobro zaštititi i osigurati čistoću zraka u prostorima u kojima provodimo svakodnevni rad ili slobodno vrijeme. To će doista biti moguće s UVC lampom s ozonom. Germicidna lampa aktivno sterilizira s difuzijom od 360° za maksimalnu pokrivenost dezinfekcije i pročišćavanja zraka od bakterija, virusa i mirisa. Germicidne lampe + UVC svjetiljke - najbolje sredstvo za dezinfekciju UV svjetla za učinkovitu dezinfekciju ozonom i sterilizaciju prostorija s ultraljubičastim sunuv (žarulje, cijevi, led) na zalihama za prodaju na internetu - možete kupiti po povoljnoj cijeni.

germicidno UV svjetlo

Svjetiljka sadrži punjivu Li-on bateriju od 700 mAh, a njena kompaktna veličina čini je praktičnom i upotrebljivom bilo gdje. Lampa za sterilizaciju (sunuv lampa) se obično koristi u zdravstvu kao UVC lampa za dezinfekciju operacijskih sala ili operacija. U kućanstvima su germicidne lampe poznatije kao ultraljubičasta svjetla.

Ova UV lampa za sterilizaciju ima vrlo moderan dizajn

uv germicidna lampa za dom

Germicidna UVC lampa + dezinfekcija ozonom

Germicidna lampa radi istovremeno s UV svjetlom i ozonom za maksimalnu učinkovitost tijekom 30 minuta. Lampa za sterilizaciju ubija do 99% bakterija, 100% grinja i uklanja neugodne mirise u prostoriji.

germicidno svjetlo

Riješiti se bakterija ne mora biti teško

Klasična metoda dezinfekcije ponekad je vremenski zahtjevna, a ujedno i ne toliko učinkovita za uklanjanje svih bakterija i virusa. Isprobajte novu i učinkovitu metodu dezinfekcije UV i ozonom u roku od 30 minuta.

germicidne UV žarulje

Široka upotreba UV lampe

Radi se o germicidnoj lampi, koja je prikladna za korištenje u manjim prostorijama kao što su garderoba, WC, dječja soba, soba za kućne ljubimce, automobil itd., gdje je potrebna dezinfekcija okoliša.

dezinfekcija uvc lampama

Kompaktne dimenzije - germicidna lampa

Ova lampa je stvarno vrlo elegantna i malih je dimenzija pa je vrlo lako prenosiva, a možete je ponijeti sa sobom u torbici.

prijenosno sredstvo za dezinfekciju UV svjetla

Značajke proizvoda:

UV + ozon
Sterilizacija od 360°
Kompaktne dimenzije
Učinkovitost protiv virusa, bakterija, mirisa
Punjiva baterija
Raznovrsna upotreba u raznim područjima

Tehnički podaci:

Model: Profio UVC Zion
Tip: UV germicidna lampa
Napajanje: 5V USB
Snaga: 2,5W
Materijal: ABS
Baterija: 700 mAh
Napajanje - 3,7V
Dimenzije proizvoda: 140 mm (visina) x 60 mm (širina)
Težina: 400 g

Sadržaj paketa:

1x UV Mini germicidna lampa
1x USB kabel
1x priručnik

Što je UV-C zračenje

UV-C zračenje je jedna od tri vrste UV svjetla , čija valna duljina uzrokuje oštećenje stanične membrane i remeti DNK virusa i bakterija te ih uništava. Ovo germicidno zračenje stoga ima svojstva dezinfekcije . Kako se radi o UV svjetlu, može dezinficirati sve površine na koje udari, a kod raznih tkanina prodire direktno u njih bez oštećenja. Takvo germicidno svjetlo nije nova tehnologija, već se godinama koristi, uglavnom u zdravstvu. Sterilizacijske UV lampe uglavnom su se koristile za dezinfekciju operacijskih sala, ali smo ih mogli vidjeti i u raznim ordinacijama ili čekaonicama. Germicidni emiter se također koristio u kući, a bio je poznat i kao sunčeva UV LED lampa.

uvc zračenje - korištenje

Upotreba germicidnog svjetla, UVC dezinfekcija i sterilizacija:

- U zdravstvu, čekaonici, ordinaciji, operacijskoj sali
- U prehrambenoj industriji, skladišta hrane, skladišni prostori
- Sterilizacija vode za piće
- U uzgoju za dezinfekciju terarija, akvarija, posteljine, hrane
- U hotelima, restoranima, uredima, toaletima
- Sterilizacija klima uređaja, alata, instrumenata i strojeva

OPREZ

Prilikom aktiviranja svjetiljke, ljudi i životinje moraju napustiti prostoriju!
UV-C svjetlo može uzrokovati oštećenje oka, stoga preporučamo da prilikom korištenja kupite zaštitne naočale iz naše ponude.
Životinje ili biljke ne smiju biti prisutne u prostoriji koju trenutno dezinficirate.

Komentari

Ostali proizvodi