HD IP kamera kućna iCam Plus 360° + 8 IR LED

Kod artikla: 52-003 Imam pitanje
Proizvođač Amaryllo
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 173,25 U$
Cijena uklj. PDV 207,90 U$ 275,00 U$
- +

Opis proizvoda HD IP kamera kućna iCam Plus 360° + 8 IR LED

HD IP kamera home iCam Plus + 8 IR LED + rotacijski kut gledanja od 360°. Kamera ima IR udaljenost noćnog vida od 5m PIR senzor pokreta i dva senzora zvuka. Ima ugrađeni dvosmjerni audio i video streaming u HD kvaliteti, što mu omogućuje korištenje kao monitor za bebe ili interaktivni PET skener za vaše ljubimce. Kada živite prijenos može se koristiti i 4x digitalni zum. Riječ je o samoinstalirajućem sigurnosnom sustavu koji je dizajniran za unutarnju upotrebu. Kamera je prikladna uglavnom za kućanstvo za praćenje kuće, stana, djece i kućnih ljubimaca, ali se može koristiti i u uredu i bilo kojem drugom mjestu gdje imate uvid u ono što se događa.

interaktivno praćenje kućnih ljubimaca

Instalacija je vrlo jednostavna. Nakon preuzimanja aplikacije Amaryllo podržavaju operativni sustav Android i iOS putem Google Playa putem instalacije IP kamere. Aplikacija sadrži niz postavki senzora koji vam omogućuju postavljanje IP kamere prema njihovim potrebama. Koristeći aplikaciju, uređaj je uparen s WiFi usmjerivačem i sigurnosni sustav je aktivan. Kamera pamti do 4 različite WiFi mreže, tako da nije problem prenijeti je i promijeniti mjesto korištenja. Aplikacija omogućuje povezivanje drugih kamera s amarilisa. Pokrili ste samo nekoliko soba i mijenjate kamere.

HD IP kamera

Potpuna neprobojna komunikacija putem 256-bitne enkripcije. Kvaliteta, sigurnost i brzina prijenosa videa i zvuka je zato na najvišoj razini. Putem aplikacije Gledajte prijenos uživo kamere u HD rezoluciji 1280x720. Kada postoji audio senzor ili senzor pokreta , aktivira alarm kamere i prima postavke teksta i slike putem aplikacije na vašem mobilnom telefonu. Prijenos uživo može početi vidjeti što se događa. Nakon postavljanja video ili fotografije mogu se spremiti na memorijsku karticu do 32 gigabajta Dvosmjerni audio omogućuje komunikaciju na daljinu. Kamera ima ugrađen motor koji joj omogućuje kretanje kroz 360°   što vam omogućuje praćenje prostorije u kojoj je kamera instalirana. Dodatne značajke koje poboljšavaju kvalitetu slike su kompenzacija pozadinskog osvjetljenja.

Sigurnosne kamere

Domaća IP sigurnosna kamera kontinuirano se napaja preko mikro USB i AC/DC adaptera. Potrošnja energije je samo minimalno 2A/5V tako da je možete po potrebi hraniti na mjestima gdje nemate pristup električnoj mreži putem POWERBANK-a. Bermudska tvrtka osigurava kameru i podesivu vanjsku pohranu na svojim poslužiteljima. Nudi besplatno 3-dnevno pohranjivanje videozapisa alarma. Za svaki alarm na vanjsku pohranu snima se 10-sekundni video. To je dovoljno da saznate što se dogodilo i imate video dokaze. Bermudian također pruža mogućnost aktivacije usluge 30-dnevne ili 365-dnevne usluge koja osigurava vanjski prostor za pohranu na svojim poslužiteljima za vaše video zapise i fotografije. Komplet uključuje dodatne značajke. Paketi se mogu testirati u probnoj verziji od 30 dana. Aktivacija usluge dostupna je u četiri jednostavna koraka prema priloženeého uputama i QR kodu. Ova usluga koju pruža Amaryllis se naplaćuje. Google nudi besplatan prostor za pohranu i 15 gigabajta koje možete povezati putem aplikacije i svog Google računa.

kamera plus ICAM

značajke:

Bežična IP sigurnosna kamera s IR noćnim vidom
Kut gledanja do 360°
PIR senzor i 2x audio s dvosmjernim prijenosom zvuka
Koristite microSD kartice do 32 GB
Prilika za korištenje kao monitor za bebe ili praćenje kućnih ljubimaca
Šaljite obavijesti o smetnji na svoj mobilni

tehnički podaci:

Senzor slike: 1/4 "CMOS
Rezolucija: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Digitalni zum: 4x
Kut kamere zakretanjem kamere: 360
Video kompresija: H.264, MJPEG
Memorija: microSD kartice do 32GB
Video sigurnost 256 bitna enkripcija
Mrežni protokoli: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ugrađeni mikrofon:
Senzor pokreta: PIR senzor pokreta
Senzor zvuka 2x senzor zvuka
Audio: ugrađeni dvosmjerni mikrofon
Slanje obavijesti na uređaj, teksta i slika: Da
IR noćni vid 8x IR LED
Napajanje: 2A / 5V napajanje s USB priključkom
Sekundarni izvor napajanja: priključak POWERBANK
Operativni sustav: iOS 7 i noviji, Android 4.1 i noviji
WiFi: WiFi 802.11 b / g / n
Dimenzije: 80x80x80 mm
Radna temperatura: 0-35°C
Težina: 222 grama

Sadržaj:

1 Kućna IP sigurnosna kamera
1x Micro USB kabel
1 AC/DC adapter
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi