Špijunske naočale s FULL HD kamerom s daljinskim upravljačem

Kod artikla: 10-170 Imam pitanje
novi Špijunske naočale s FULL HD kamerom s daljinskim upravljačem
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 155,84 U$
Cijena uklj. PDV 187,00 U$
- +

Opis proizvoda Špijunske naočale s FULL HD kamerom s daljinskim upravljačem

Elegantne špijunske naočale s daljinskim upravljačem i FULL HD kamerom 1920x1080P pri 30 fps , za savršeno nenametljivo snimanje videa sa zvukom. Full HD kamera savršeno je skrivena u okviru naočala , tako da ne izaziva nikakvu sumnju u okolinu, nema vidljivih leća . Kamera skenira kroz jednosmjernu prozirnu plastiku koja jamči njezinu tajnost i nije vidljiva golim okom ni pod kojim kutom niti pri pozadinskom osvjetljenju. Slika snimljena kamerom snima se u Full HD rezoluciji 1920x1080 pri 30 fps sa zvukom . Rukovanje je jednostavno, s dodirnom pločom na okviru naočala ili s priloženim daljinskim upravljačem , tako da uopće ne morate dodirivati staklo kada ih koristite. Špijunske naočale s FULL HD kamerom i daljinskim upravljačem + 16 GB memorije , imaju elegantan dizajn koji ih čini odličnim nenametljivim špijunskim dodatkom vašoj odjeći.

Naočale s fotoaparatom imaju tamne sunčane leće.

Full HD kamera u naočalama

Baterija od 280 mAh ugrađena je u desnu stranu okvira. Jedna baterija ima trajanje baterije od približno 75 minuta snimanja. Snimke se pohranjuju na 16 GB interne memorije s pohranom do 2 sata snimanja. Kada punite bateriju, otkačite lijevu stranu okvira i spojite je na mrežni punjač putem mini 8-pin USB-a. Velika prednost je što se u pakiranju nalazi još jedna rezervna ruka s baterijom koju pričvršćujete na naočale dok punite drugu bateriju. To vam omogućuje kontinuirano snimanje videa. Također ćete cijeniti funkciju punjenja baterije putem Powerbanka, koja će vam osigurati da napunjenu bateriju uvijek imate pri ruci. Nakon spajanja Full HD naočala na računalo možete reproducirati snimljene videozapise ili koristiti internu memoriju kao pohranu podataka.

špijunske naočale sa skrivenom HD kamerom

Sa špijunskim naočalama bilježite točno ono što vidite sa slobodnim rukama. Full HD naočale savršen su izbor za vas ako trebate napraviti nenametljivu snimku sastanka, ili u raznim drugim situacijama kada trebate snimiti video bez otkrivanja. Naočale imaju široku primjenu, jer ih možete koristiti npr. na odmoru, koncertu ili prilikom snimanja raznih životnih iskustava.

špijunska kamera u naočalama za nenametljivo snimanje audio videa

Značajke:

Špijunske naočale s kamerom
Full HD rezolucija 1920x1080P pri 30fps
Daljinski upravljač
2x rezervna ruka s baterijom od 280 mAh

Tehnički podaci:

Optika: Cmos 2.0 Mega
Rezolucija videa: 1920x1080
Omjer kadrova: 30 fps
Video format: AVI
Kut skeniranja: 70°
Interna memorija: 16 GB
Veličina videa: 16 GB dovoljno je za 2 sata snimanja videa
Baterija: 280 mAh
Trajanje baterije: pribl. 75 min

Sadržaj paketa:

1x špijunske naočale s HD kamerom
1x daljinski upravljač
2x rezervna ruka s baterijom
1x Redukcija za punjenje putem USB kabela
1x USB kabel
1x krpa za čišćenje
1x torbica za naočale
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi