ATOM pametna kamera 360° + auto + nadzor i prepoznavanje lica

Kod artikla: 52-005 Imam pitanje
Proizvođač Amaryllo
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 228,25 U$
Cijena uklj. PDV 273,90 U$ 363,00 U$
- +

Opis proizvoda ATOM pametna kamera 360° + auto + nadzor i prepoznavanje lica

Kut gledanja ATOM pametne kamere od 360° s automatskim nadzorom i detekcijom ljudskog lica - CES Innovations Award. Pogodan je kao kućna sigurnosna kamera, baby monitor ili interaktivni PET skener za vaše ljubimce. Ima ugrađen dvosmjerni audio i video streaming u Full HD kvaliteti. Prepoznavanje lica omogućuje kameri da prepozna ljudsko lice. Kada se alarm šalje s upozorenjem foto kamere u detekciji pokreta. Nakon toga, kamera pokušava detektirati lice i jednom uspije prenijeti sliku lica čovjeka.

Uređaj detektira samo ljudsko lice. Ne reagira na druge životinje ili nežive predmete. Detekcija pokreta također je podržana funkcijom praćenja osobe ili osoba u vidokrugu kamere. Servomotorček omogućuje kameri da se automatski okreće i prati kretanje detektirane osobe. Zatim možete pokrenuti video stream uživo i komunicirati s osobom putem dvosmjernog zvuka kako biste saznali što se dogodilo. Kamera ima funkciju detekcije pokreta i nadzor detektiran unutar 12 m.

Ovo je doista najsuvremenija pametna kamera, koja je osvojila prestižnu CES Innovation na tržištu digitalnih fotoaparata.

Atom pametna kamera

Kamera ima IR udaljenost noćnog vida od 5m PIR senzor pokreta i dva senzora zvuka. Kada živite prijenos može se koristiti i 4x digitalni zum. Riječ je o samoinstalirajućem sigurnosnom sustavu koji je dizajniran za unutarnju upotrebu. Kamera je prikladna uglavnom za kućanstvo za praćenje kuće, stana, djece i kućnih ljubimaca, ali se može koristiti i u uredu i bilo kojem drugom mjestu gdje imate uvid u ono što se događa. Instalacija je vrlo jednostavna. Nakon preuzimanja aplikacije Amaryllo podržavaju operativni sustav Android i iOS putem GOOGLEPLAY-a putem instalacije IP kamere.

Aplikacija sadrži niz postavki senzora koji vam omogućuju postavljanje IP kamere prema njihovim potrebama. Koristeći aplikaciju, uređaj je uparen s WiFi usmjerivačem i sigurnosni sustav je aktivan. Kamera pamti do 4 različite WiFi mreže, tako da nije problem prenijeti je i promijeniti mjesto korištenja. Aplikacija omogućuje povezivanje drugih kamera s amarilisa. Pokrili ste samo nekoliko soba i mijenjate kamere.

prepoznavanje lica

Potpuna neprobojna komunikacija putem 256-bitne enkripcije. Kvaliteta, sigurnost i brzina prijenosa video i audio zapisa je zato na najvišoj razini. Putem aplikacije Gledajte prijenos kamera uživo u Full HD rezoluciji od 1920x1080. Kada postoji audio senzor ili senzor pokreta , aktivira alarm kamere i prima postavke teksta i slike putem aplikacije na vašem mobilnom telefonu. Prijenos uživo može početi vidjeti što se događa. Nakon postavljanja video ili fotografije mogu se spremiti na memorijsku karticu do 32 gigabajta Dvosmjerni audio omogućuje komunikaciju na daljinu. Kamera ima ugrađen motor koji joj omogućuje kretanje kroz 360°   što vam omogućuje praćenje prostorije u kojoj je kamera instalirana. Dodatne značajke koje poboljšavaju kvalitetu slike su kompenzacija pozadinskog osvjetljenja.

IP sigurnosne kamere

Domaća IP sigurnosna kamera kontinuirano se napaja preko mikro USB i AC/DC adaptera. Potrošnja energije je samo minimalno 2A/5V tako da je možete, ako je potrebno, hraniti na mjestima gdje nemate pristup električnoj mreži putem POWERBANK-a. Ručka se može postaviti na različite površine ili slobodno položiti na namještaj. Bermudska tvrtka osigurava kameru i podesivu vanjsku pohranu na svojim poslužiteljima. Nudi besplatno 3-dnevno pohranjivanje videozapisa alarma. Za svaki alarm na vanjsku pohranu snima se 10-sekundni video. To je dovoljno da saznate što se dogodilo i imate video dokaze.

Bermudian također pruža mogućnost aktivacije usluge 30-dnevne ili 365-dnevne usluge koja osigurava vanjski prostor za pohranu na svojim poslužiteljima za vaše video zapise i fotografije. Komplet uključuje dodatne značajke. Paketi se mogu testirati u probnoj verziji od 30 dana. Aktivacija usluge dostupna je u četiri jednostavna koraka pomoću priloženih uputa i QR koda. Ova usluga koju pruža Amaryllis se naplaćuje. Google nudi besplatan prostor za pohranu i 15 gigabajta koje možete povezati putem aplikacije i svog Google računa.

Full HD kamkorder

značajke:

Bežična IP sigurnosna kamera s IR noćnim vidom
Prepoznavanje lica i praćenje otkrivene osobe
PIR senzor i 2x audio s dvosmjernim prijenosom zvuka
Koristite microSD kartice do 32 GB
Detekcija pokreta i praćenje detektirani unutar 12 metara
Šaljite obavijesti o smetnji na svoj mobilni

tehnički podaci:

Senzor slike 1 / 2,7 "CMOS
Rezolucija: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Digitalni zum: 4x
Kut kamere zakretanjem kamere: 360
Video kompresija: H.264, MJPEG
Memorija: microSD kartice do 32GB
Video sigurnost 256 bitna enkripcija
Mrežni protokoli: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ugrađeni mikrofon:
Prepoznavanje lica: da (baza podataka praćenja otkrila je ljude s licima)
Senzor pokreta: PIR senzor pokreta
Senzor zvuka 2x senzor zvuka
Audio: ugrađeni dvosmjerni mikrofon
Slanje obavijesti na uređaj, teksta i slika: Da
IR noćni vid 8x IR LED
Napajanje: 2A / 5V napajanje s USB priključkom
Sekundarni izvor napajanja: priključak POWERBANK
Operativni sustav: iOS 7 i noviji, Android 4.1 i noviji
WiFi: WiFi 802.11 b / g / n
Dimenzije: 90x90x100 mm
Radna temperatura: 0-35°C
Težina: 250 grama


Sadržaj:

1 Kućna IP sigurnosna kamera
1x Micro USB kabel
1 AC/DC adapter
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi