Sunčane naočale s FULL HD kamerom, WiFi i UV filterom

Kod artikla: 10-137 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 137,50 U$
Cijena uklj. PDV 165,00 U$
- +

Opis proizvoda Sunčane naočale s FULL HD kamerom, WiFi i UV filterom

Sunčane naočale s FULL HD kamerom, WiFi i UV filterom su superiorne ne samo zbog kamere nego i zbog mikrofona, tako da možete snimati odlične snimke i zvuk ne samo tijekom gledanja, već i kod drugih aktivnosti - u sportu, turizmu. Nije više komplicirano postavljanje, jednostavno možete jednostavno staviti naočale i snimati izravno iz vašeg pogleda. Ugrađena FULL HD kamera sposobna je snimati video u rezoluciji 1920x1080 pri 30 sličica u sekundi uz zvuk visoke kvalitete. Snimljene slike snimaju se u širokokutnom kutu od 120° , tako da ćete imati sjajan pogled na okolinu sa svim detaljima. Svi snimljeni podaci pohranjeni su na Micro SD kartici s podrškom do 32 GB (nije uključeno) .

aplikacija špijunske kamere

Snimanje i pokretanje naočala aktiviraju se tipkom na lijevoj strani sunčanih naočala. Pored njega nalazi se gumb za pokretanje WiFi-a. Unutar naočala nalaze se dva svjetlosna indikatora. Crveno indikatorsko svjetlo obavještava vas je li kamera uključena ili trenutno snima (treperi). Plavi indikator obavještava vas o značajci omogućene WiFi. Uz WiFi podršku, možete upariti svoje naočale sa svojim pametnim telefonom i koristiti naočale izravno putem aplikacije ili reproducirati snimljene slike. Aplikacija je podržana za iOS i Android , pod nazivom "FinalCam", aplikacija je besplatno dostupna za preuzimanje na vaš pametni telefon.

sunčane naočale s wifi kameromsunčane naočale s wifi kamerom

Naočale dolaze s USB konektorom za punjenje naočala ili možete preuzeti podatkovne datoteke (snimljene videozapise) na svoje računalo. Kamera u sunčanim naočalama ima ne samo funkciju video kamere , već služi i kao potpuno funkcionalne sunčane naočale jer su izrađene od UV 400 stakla . Stoga će vaše oči biti zaštićene od štetnog UV zračenja sunca . Ove ekskluzivne sunčane naočale naći će se za razne aktivnosti kao što su sport ili čak za normalno nošenje tijekom dana .

Značajke:

Snima FULL HD video sa zvukom
WiFi podrška i mogućnost uparivanja s pametnim telefonima
UV filter 400
Sportski dizajn naočala

Tehnički podaci:

Značajke: Video, WiFi
Kamera: 3 MP CMOS + 120° široki kut
Video rezolucija: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Format kompresije: H264
Format video datoteke: MOV
Memorija: podrška za mikro SD karticu do 32 GB
UV filter: 400
Dimenzije: 15,5 cm (Š) x 5,5 cm (V) x 17 cm (D)
Težina: 55 g
Baterija: 770 mAh litij baterija
Snimanje videa: 1 sat

Paket sadržaja:

1x sunčane naočale s HD kamerom + WiFi
1x prijenosna torbica
1x krpa za čišćenje
1x USB kabel
1x Korisnički priručnik

Komentari

Ostali proizvodi