WiFi IP kamera za vanjski HD iSensor Patio - rotirajuća za 240°

Kod artikla: 52-002 Imam pitanje
Proizvođač Amaryllo
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 173,25 U$
Cijena uklj. PDV 207,90 U$ 275,00 U$
- +

Opis proizvoda WiFi IP kamera za vanjski HD iSensor Patio - rotirajuća za 240°

WiFi IP kamera na vanjsku iSensor Patio - HD + rezolucija rotirajuća s kutom gledanja od 240° - pogodna uglavnom za kućanstva za nadzor eksterijera kuće. To je sigurnosna kamera otporna na vodu i UV zračenje. Ovo je samougradni alarmni sustav koji je prikladan ne samo za unutarnju tako i za vanjsku primjenu jer je zbog svoje ambalaže potpuno otporan na vodu i UV zračenje.   Može se instalirati na primjer na vanjski zid kuće i pratiti njen ulaz, parking, vrt ili neko drugo mjesto gdje želite pratiti što se događa.

Može se koristiti kao kamera za zvono na vratima, jer ima ugrađen mikrofon za dvosmjernu komunikaciju. Instalacija je vrlo jednostavna. Nakon preuzimanja aplikacije Amaryllo podržavaju operativni sustav Android i iOS putem Google Playa putem instalacije IP kamere. Aplikacija sadrži niz postavki senzora koji vam omogućuju postavljanje IP kamere prema njihovim potrebama. Koristeći aplikaciju, uređaj je uparen s WiFi usmjerivačem i sigurnosni sustav je aktivan. Kamera pamti do 4 različite WiFi mreže, tako da nije problem prenijeti je i promijeniti mjesto korištenja.

iSensor terasa

Potpuna neprobojna komunikacija putem 256-bitne enkripcije. Kvaliteta, sigurnost i brzina prijenosa video i audio zapisa je zato na najvišoj razini. Putem aplikacije Gledajte prijenos uživo kamere u HD rezoluciji 1280x720. Kada se aktivira audio senzor ili senzor pokreta , reski alarm kamere aktivira svijetlo LED osvjetljenje i prima postavke teksta i slike putem aplikacije na vašem mobilnom telefonu. Prijenos uživo može početi vidjeti što se događa. Nakon postavljanja videozapis ili fotografija mogu se spremiti u ugrađenu memoriju od 8 GB. Dvosmjerni audio omogućuje komunikaciju na daljinu.

Kamera ima ugrađen motor koji joj omogućuje pomicanje oko 170°. Objektiv ima raspon slike od 70 stupnjeva. Zajedno mogu pokriti kut gledanja do 240° omogućujući vam praćenje prostorije u kojoj je kamera instalirana. Kamera ne proizvodi aktivni noćni vid s IR iluminatorom, ali ima ugrađeno svjetlo koje djeluje kao noćno svjetlo ako želite vidjeti sliku kamere uživo. Dodatne značajke koje poboljšavaju kvalitetu slike su kompenzacija pozadinskog osvjetljenja.

Bežična IP kamera

Kućna vanjska IP sigurnosna kamera kontinuirano se napaja putem mikro USB-a i AC/DC adaptera. Potrošnja energije je minimalna i samo 1/5V tako da je možete po potrebi hraniti na mjestima gdje nemate pristup električnoj mreži putem POWERBANK-a. Bermudska tvrtka pruža kamera i podesivu vanjsku pohranu na svojim poslužiteljima. Nudi besplatno 3-dnevno pohranjivanje videozapisa alarma. Za svaki alarm na vanjsku pohranu snima se 10-sekundni video. To je dovoljno da saznate što se dogodilo i imate video dokaze. Bermudian također pruža mogućnost aktivacije usluge 30-dnevne ili 365-dnevne usluge koja osigurava vanjski prostor za pohranu na svojim poslužiteljima za vaše video zapise i fotografije. Komplet uključuje dodatne značajke. Paketi se mogu testirati u probnoj verziji od 30 dana. Aktivacija usluge dostupna je u četiri jednostavna koraka prema priloženeého uputama i QR kodu. Ova usluga koju pruža Amaryllis se naplaćuje.

vanjska HD kamera

značajke:

Bežična vanjska IP sigurnosna kamera vodootporna i UV zračenje
Kut gledanja do 240°
Senzor pokreta i zvuka s dvosmjernim prijenosom zvuka
Ugrađena memorija 8 GB
Video stream uživo s mogućnošću 4x digitalnog zuma
Šaljite obavijesti o smetnji na svoj mobilni

tehnički podaci:

Senzor slike: 1/4 "CMOS
Rezolucija: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Digitalni zum: 4x
Kut gledanja kamere: 70°
Kut kamere zakretanjem kamere za 170°
Video kompresija: H.264, MJPEG
Memorija: ugrađena 8 gigabajta
Video sigurnost 256 bitna enkripcija
Mrežni protokoli: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ugrađeni mikrofon:
Senzor pokreta: Da
Senzor zvuka: da
Audio: ugrađeni dvosmjerni mikrofon
Slanje obavijesti na uređaj, teksta i slika: Da
Noćni vid: Noćni vid radi na temelju alarma za pokretanje LED rasvjete
Napajanje: 1A / 5V napajanje s USB priključkom
Sekundarni izvor napajanja: priključak POWERBANK
Operativni sustav: iOS 7 i noviji, Android 4.1 i noviji
WiFi: WiFi 802.11 b / g / n
Dimenzije: visina: 12 cm, promjer 3,6 cm
Radna temperatura: 0-35°C
Težina: 150g

Sadržaj:

1 Kućna IP sigurnosna kamera
1x Micro USB kabel
1 AC/DC adapter
1x materijal za ugradnju (vijci)
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi